Youth for Understanding USA

Представление

Прочетете официалното описание

Уча в чужбина

Отличителната марка на културния обмен на YFU отваря умове и сърца, позволява обучение, което преобразява живота и в крайна сметка помага да се превърнем в граждани на един свят. Макар че е вярно, че всички пътувания разширяват перспективата и излагат пътниците на нови преживявания, програмите на YFU трансформират кои сте и постоянно променяте начина, по който виждате.

Програми в чужбина

Чрез обменния опит участниците в YFU получават междукултурно разбирателство, научават взаимно уважение и развиват чувство за социална отговорност. Вашият опит в чужбина ви дава лидерски умения, необходими за посрещане на предизвикателствата и да се възползвате от възможностите на бързо променящата се глобална общност. YFU предлага програмиране за всички възрасти, които ви позволяват да се потопите в друга култура, да научите нов език и да се срещнете със съмишленици, които вярват в нашата мисия.

С YFU ще оценявате нюансите на чужд език и ще тествате доверието си в нови ситуации. Въпреки че вашето YFU учебно приключение ще продължи само за кратко време, вашето пътуване в чужбина ще има мощен, променящ живота си въздействие. Проучете в чужбина с YFU, за да развиете разбиране за отдалечено място, както и разбиране за вътрешно място.

Когато се присъедините към YFU, се присъединявате към експертна глобална мрежа за обмен с почти 65-годишен опит в повече от 70 страни, над 40 от които можете да учите в чужбина. От завършването на кандидатстването и пътуването до адаптирането към Вашата борса, нашите опитни адвокати и доброволци са тук, за да ви подкрепят всяка стъпка по пътя.

 • Младежки програми (на възраст 15-18 години): Изберете от традиционната година, семестър или летни програми. Отворено за американските ученици или за последните завършили.
 • Екскурзии в класната стая: вълнуваща възможност за наставници, ученици от гимназията, както и всички други заинтересовани студенти, които да изследват уникалните културни центрове за 2-3 седмици през лятна почивка.
 • Програми за млади възрастни / годишни разлики (завършва гимназия до 26-годишна възраст): посещават колежи и / или участват в програми за доброволци. Отворен за млади възрастни, които са готови да направят промяна в днешния свят.

Станете глобален гражданин

Удивителното нещо за изучаване в чужбина е, че опитът е различен за всеки. Това, което излизате от международен обмен, е уникално за вас:

 • Открийте и развивайте лични силни страни като самоувереност, изобретателност и увереност
 • Получете нова глобална перспектива и придобийте чувство за социална отговорност
 • Увеличете владеенето на друг език
 • Запознайте се с забележителни хора и изграждайте приятелства през целия живот
 • Изграждане на по-добри решения за вземане на решения, решаване на проблеми и разрешаване на конфликти
 • Развийте независимостта на мисълта и адаптивността при справянето с неочакваното
 • Получете реално предимство в колежаните приложения
 • Подобряване на глобалните възможности за кариера

Места

Вашингтон

Address
Youth for Understanding USA
641 S St, NW

Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Програми

Курсове