Това следдипломна програма е подходяща за колежи и университети висшисти от всяка дисциплина, които желаят да се увеличи тяхната пригодност за заетост чрез работа за световно призната сертификация в управление на проекти, Студентите виреят в малките класове, които използват водещи инструменти за управление на проекти, технологии и ръце на добри практики. Като опция се предлага на пълно работно време, 12-седмично възможност учене чрез опит (поставяне поле) с участващите организации ще ви позволи да натрупат ценен канадския трудов стаж във вашата област.

Радиопредаване

Преглед на програмата

Програма за управление на проекти Centennial College ще ви осигури солидна фундаментални знания за управление на проекти по навременен и рентабилен начин.

Напълно лицензирана от Института за управление на проекта като доставчик на Registered образованието, тази Училище за бизнес програма е предназначена за кандидати, които преди това са завършили висше образование във всяка дисциплина.

The Програма за управление на проекти следва Ръководство за управителния орган на проекта на знания, (PMBOK® Guide) - Пето издание, Институтът 2013 за управление на проекти, Inc. Използването на това ръководство ще бъде засилено чрез учебна програма, която включва практически интегрирането на технологични инструменти като Microsoft Project и водещи изследвания индустрията казуси с акцент върху организационното ръководство.

Като опция се предлага на пълно работно време, 12-седмично възможност учене чрез опит (поставяне поле) с участващите организации ще ви позволи да натрупат ценен опит в управлението на проекти. Вие ще трябва да участват в онлайн курс и да се подготвят задачи, свързани с опита възможност учене. Опитът може да се използва към изискванията за работа за обозначението PMI®.

Тази програма е подходяща за колежи и университети висшисти от всяка дисциплина, които желаят да се увеличи тяхната пригодност за заетост чрез работа за световно призната сертифициране по управление на проекти. Също така е идеален за опитни мениджъри на проекти, които искат да донесе ново измерение на ръководството да им работна среда и за водачи, които искат да управляват иновациите в един структуриран начин.

Industries често развиват нови и иновативни възможности чрез проекти, които се доставят в срок и в рамките на бюджета. Като ръководител на проекта, ще надзирава проекти на дружеството от началото до края, като се гарантира на всеки аспект е изпълнена с умения и ефективност.

PMP ® е регистрирана марка на Project Management Institute, Inc

Level: следдипломна (1 Година, 3 семестъра)

Това следдипломна програма е подходяща за колежи и университети висшисти от всяка дисциплина, които желаят да се увеличи тяхната пригодност за заетост чрез работа за световно призната сертифициране по управление на проекти. Студентите виреят в малките класове, които използват водещи инструменти за управление на проекти, технологии и ръце на добри практики. Като опция се предлага на пълно работно време, 12-седмично възможност учене чрез опит (поставяне поле) с участващите организации ще ви позволи да натрупат ценен канадския трудов стаж във вашата област.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 18 курсове в Centennial College »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
6,084 USD
вътрешното годишно | 15757 USD международната годишно
По място
По дата
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване

Септ. 2020