1

Имаме международна репутация за високия стандарт на шапкарски проучване, което ние предлагаме. Много от нашите ученици на шапкарски курсове са били победители на национално и международно награди и са отишли ​​да станат успешни професионални шапкари, показваща работата в Лондон седмица на модата и други знакови изложби.

Курсовете се водят от професионалисти в специалист шапкарски студио и нашите ученици са в състояние да получите вкус на какво е искал да работи като шапкарка чрез живи проекти с индустрията. Чрез нашите връзки с много британски шапкари можем да улесни възможностите за работа преживяване за тези, които желаят да упражняват шапкарски като кариера. Ние сме щастливи да предложим гъвкави програми на обучение, за да се срещне с индивидуалните нужди на студентите.

Преглед Course

Тези нови високотехнологични термо пластмасови материали ще направи революция и да променят начина, по който ние създаваме шапкарски. Ние ще се фокусира върху най-добрите три нови материали, и ще проучи техните изключителни качества и ползи. Научете как да блокират корони, прелива и изработване на облицовки. Нейната бърза и лесна за използване, неговата светлина и самозалепваща (без тел, обтегач или сушене време е необходимо) и формата притежава формата си добре. Тя може да бъде ушита на ръка или на машина, боядисани, покрита, режат с ножици и е гъвкав.

Възможностите са безкрайни, те се поддават добре на всички форми на шапкарски от топ шапки до скулптурни шлемове светлина тегло, както и традиционната корона и периферия шапки. Те също са фантастични за театрална шапкарски и реквизит. Налице е термопластичен за всички приложения, така избират най-подходящия е от решаващо значение. Термопластични могат да намалят времето и материали и увеличаване на печалбата.

Моля, носете: големи домакински ножици, пластмасова престилка (по желание) топлинна пистолет (ако вече имате такъв), Материал за покриване и линията на термо пластмаса (участък е най-добре) Bias задължителен, Silicone забелязан градинарски ръкавици (плътно прилепващи) или каучук и блокиращи щифтове и / или връзки (ако вече ги имат).

Вие ще бъдат снабдени с термопластични - допълнително £ 50 е изискуем в клас.

  • Campus: Челси Centre
  • Times: Съб / Нед 16:00 - 21:00
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 130 курсове в Kensington and Chelsea College »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Задочно обучение
Price
340 GBP
Пълен Такса £ 100; Non-EU Такса £ 340