Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Асоциираната степен по приложни науки е добър вариант за студенти, които търсят начин на придобият практически знания. При следване в програми за степен AAS (от англ. Associate in Applied Sceince) студентите вземат практически курсове, които осигуряват начално ниво знания, специализирани умения и високо ниво на компетентност.  

Програмите за фешън са отличен вариант за тези, които имат добро чувство за стил и дизайн. В такива програми студентите изучават различни аспекти на фешън дизайн и придобиват знания за такива теми, като теория на дизайн, изкуство, модерни трендове и история.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Мода Filter

AAS в областта на модния маркетинг и комуникация

The New School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк + още 1

Програмата AAS в областта на модния маркетинг и комуникация (по-рано наречена Fashion Marketing) е интензивна, гъвкава програма, в която можете да изследвате модните кариери и да се фокусирате върху вашите интереси. Преподаван от работещите професионалисти, учебната програма отразява развиващите се тенденции и изисквания на индустрията.

AAS в модния дизайн

The New School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк + още 1

Тъй като смятате за промяна на кариерата в модния дизайн, вероятно сте наясно, че Parsons стартира кариерата на много от най-успешните модни дизайнери в света. Но постиженията на абсолвентите на Parsons AAS Fashion Design надхвърлят наименованията на дръзкото име.