Filter
Асоциирана степен по приложни науки
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Основната цел на програмите за асоциирана степен по приложни науки е да подготви студентите да започнат работа веднага след дипломирането им. Студентите, които изберат този вариант на образование, придобиват ценни умения и знания за работа в определена професия или област.  

Студентите, които изучават моден дизайн, научават за изкуство на създаване и проектиране на дрехи и аксесоари. В такива програми се изучават история, технологии, рисуване и бизнес.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Моден дизайн

The New School

Тъй като смятате за промяна на кариерата в модния дизайн, вероятно сте наясно, че Parsons стартира кариерата на много от най-успешните модни дизайнери в света. Но постиже ... [+]

.

Школа за дизайн на Парсънс в Ню Йорк - наскоро обявена за Най-добра школа за изкуство и дизайн в САЩ и класирана на 2- ро място в света - предлага иновативни подходи към образованието по дизайн от основаването си през 1896 г. Днес Парсънс е единственият голям американец училище за изкуство и дизайн в обширен университет: The New School . В Парсънс можете да овладеете установените утвърдени творчески практики и да разпалите нови, докато изучавате всички университетски дисциплини.... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски