Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за асоциирана степен по приложни науки са за тези студенти, които искат да се специализират в някоя конкретна област, дисциплина или професия. Такъв тип образование осигурява на студентите начално ниво знания и квалификация да започнат кариерата си веднага след завършване на обучението.  

Областта на моден маркетинг се фокусират върху брой теми, свързани с бизнеса и модата. В зависимост от програмата студентите могат да изучават фешън анализ, социални аспекти на модните стратегиите, електронна търговия, икономика, статистически анализи и методи на изследвания.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Моден маркетинг Filter

AAS в областта на модния маркетинг и комуникация

The New School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк + още 1

Програмата AAS в областта на модния маркетинг и комуникация (по-рано наречена Fashion Marketing) е интензивна, гъвкава програма, в която можете да изследвате модните кариери и да се фокусирате върху вашите интереси. Преподаван от работещите професионалисти, учебната програма отразява развиващите се тенденции и изисквания на индустрията.