ACADEMICCOURSES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако искате да придобиете асоциирана степен по изкуства (АА), трябва да се запишете за двегодишна програма в някое професионално училище. В течение на две години студентите изучават една област на знания и придобиват съответна степен.

Програмите в изкуството и дизайна се съсредоточават върху акта на създаване на изкуство и на управленския компонент за придобиване на изкуство и медии в света. Рекламодатели, студийни мениджъри, модни режисьори и графики могат да се възползват от тази тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Изкуство и дизайн, Петербург Filter

Глобална програма за успех на студентите, сътрудник по изкуствата

Richard Bland College of William & Mary Global Student Success Program (Navitas)
Ассоциирана степен по изкуства
Септ. 2021
Английски

Ричард Бланд колеж на Уилям и Мери Глобална програма за успех на студентите (GSSP) е еквивалентна на първите две години от бакалавърска програма. GSSP се състои от курсова раб ...

Научете повече