Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът представлява постижение на студента в изучаването на определен набор от ценни умения, минаваща определена категория тестове или извършване на набор от свързани с тях курсове. Сертификати обикновено са преследвани от гимназия или полувисше образование, които желаят да се концентрира върху определена област на обучение

Какво е сертификат по науки за околната среда? Този тип сертификат, може да изисква по-студентски пълни курсове, като например управление на околната среда, биологичното здраве, опазване на природните ресурси, екологични технологии и мониторинг. Студентите, които се интересуват от конкретен аспект на околната среда, като океански и горски системи или опазване на дивата природа местообитания, могат да изберат да се специализират в асоциирана концентрация.

науки сертификати на околната среда често водят учениците да напредват едновременно професионално и индивидуално, като им дава възможност да овладеят умения за критично мислене, както и умения за личностно развитие през целия им проучване.Студентите обикновено излязат по които са имали значително академично, лично и професионално ориентирани растеж.

програми за сертификат се различават силно по отношение на разходите, тъй като не съществуват, универсален учебна програма или график за тях. За да разберете прогнозните разходи за програма ви интересува, свържете се с училището и се информира директно чрез финансовия отдел.

След като притежават сертификат си в науките за околната среда, редица възможности за професионално развитие може да се представят пред вас, включително грижи и управление на околната среда, опазване на природните ресурси, проучване и анализ на проблемите на околната среда, или фактори и дори застъпничество на околната среда. Може да имате право за научно обосновани, базирана на политики или консервация-базирани работни места, в зависимост от това, което си концентрация и интереси са.

Много различни програми за сертификат имат различни възможности за своите студенти, независимо дали искате да учите със специализирана концентрация в ума, в дадена страна или дори чрез конкретен стил на учене. Ако сте готови да се намери на сертификата за вас, потърсете вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

2 резултата за Науки за околната среда Filter

Сертификат за професионална програма за чиста енергия (Imperial College London)

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 15 - 18 седмици Декември 2019 Съединени Американски Щати Cambridge + още 1

Научете защо преходът към по-чист енергиен сектор е толкова важен. Получете разбиране за промените, необходими за почистването на нашите енергийни доставки. Подгответе се да бъдете част от тази жизнена глобална промяна.

Сертификат по екологични изследвания на Общността

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Кампус Задочно обучение Януари 2020 Съединени Американски Щати Medford

Сертификатът за екологични изследвания на Общността (CES), предлаган от Департамента за градска и екологична политика и планиране, осигурява професионално обучение за кариера в съвременната екологична област.