Голямо пътуване винаги започва с първата стъпка.

Италия: синоним на чудото, особено за новите поколения, които живеят в чужбина и желаят да влязат в контакт с културата и образователната система, която красивата страна може да предложи. Сценарият, приет от RUFA, за да се свърже с студенти, привлечени от Made in Italy , започва от това предположение, което не е предназначено само като знак за разграничение и стил, но и като качествен подход към живота.

Именно в този контекст фундаментната година се вписва в: допълнителен курс от 60 кредита, с продължителност една година, чиято цел е да инициира студента в културни, дизайнерски, исторически и художествени теми, с които те ще се сблъскат, още по-дълбоко. в следващите години. Благодарение на тази образователна пътека чуждестранните студенти с 11-годишно посещаване на училище ще могат да интегрират минималните предпоставки от 12-те задължителни, преди да получат достъп до университетската система, допълвайки знанията си по основни предмети за развитие на необходимите артистични, аудиовизуални, мултимедийни материали. и знания за дизайна. Участниците ще могат също така да научат за методите на обучение по RUFA, да общуват с учителите, чрез интегриране на практически и теоретични методи, проучване на концепциите за научноизследователска и художествена продукция и най-добри практики, свързани с дизайна.

Каква е целта на годината на основаването?

 • За да получите 60 допълнителни CFA за записване в италианския университет
 • Да допълни минималното изискване за посещаване на училище от 12 години

Годината на основаването позволява на участниците да изградят основите, за да предприемат всяка програма от първо ниво, включена в така наречената „RUFA - Experience“. В този контекст учениците могат да се подложат на тест, да подобрят връзката си с езика, да влязат в контакт с университетските и националните академични постижения и да създадат професионални взаимоотношения с учителите. Осигурени са пет различни предмета: италиански език и култура, семинар за писане, история на изкуството, дизайн и италиански стил, специален курс по фотография, видео, изкуство и дизайн, финален тест и сертификация CILS / B2.
Общо ще бъдат обучени 485 часа, разделени на 20 часа седмично. Получените 60 обучителни кредита ще позволят на студентите да получат достъп до RUFA - или други учебни курсове от първо ниво, и няма да бъдат признати с цел намаляване на преподавателското натоварване, осигурено от следващите курсове.

Тема (T = теоретична • TP = теоретично-практическа)

165 Език

75 Култура

Семинар за писане (TP) 2 25 История на изкуството, дизайн и италиански стил (T) 8 60 Специфичен курс (TP) 12

50 Фото / видео

50 Чл

50 Основен дизайн

Последен тест 2 10 Сертификат CILS / B2 4 Обща сума 60 485

Основателната година на RUFA е на италиански или на английски език, в зависимост от избраната опция. Членството е отворено за всички студенти, независимо от езиковото ниво при влизане, дори и за предпочитане пред B1.

Главна информация

 • Период: от октомври 2019 г. до юни 2020 г.
 • Език: италиански или английски
 • Езикови изисквания: за предпочитане ниво Б1
 • Краен срок за записване: 30 септември 2019 г.
 • Цена: € 6,500.00 *
 • Издадена степен: Сертификат за участие CILS Сертификация

* Цената включва:

 • Регистрационна такса
 • такса за участие и финален изпит
 • CILS сертификация
 • Карта RUFA (конвенции с кина, театри, спортни зали и учебни материали)
 • окончателен сертификат

Методът на плащане изисква 25% към момента на записване и 75% до 30/09/19. От кандидатите се изисква да представят до 30 септември 2019 г. заявлението за прием, придружаващо дипломата си за средно образование, заедно с „препис от записи“ от проведените обучителни дейности.

RUFA си запазва възможността да проверява пригодността и мотивационната сфера на студентите преди записването. Курсът ще бъде активиран с минимум 6 ученика, докато бъдат заети всички налични места.

Програма с обучение на:
Английски
Италиански
Последна актуализация July 8, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Окт. 2019
Duration
Редовно обучение
Price
6,500 EUR
Методът на плащане изисква 25% към момента на записване и 75% до 30/09/19
Deadline
Септ. 30, 2019
По място
По дата
Start Date
Окт. 2019
End Date
Юни 2020
Крайна дата за записване
Септ. 30, 2019

Окт. 2019

Location
Крайна дата за записване
Септ. 30, 2019
End Date
Юни 2020