Filter
Сертификат на бакалавриат
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Можете да използвате сертификат завършил за по-нататъшното си образование, след като сте се състезаваха си студентски проучвания или веднъж сте работили в избраната сфера. Това обикновено отнема една година за вас, за да завършите сертификат завършил.

Какво е сертификат завършил в естествените науки? Сертификат завършил в природните науки е едногодишна програма, която може да ви даде по-дълбоко познаване на произволен брой научни дисциплини. Вие може да отнеме часове, обхващащи теми като събиране на данни и анализ, напреднали химия, управление на общественото здраве или рискове за околната среда. Програмата решите да изисква също така можете да работите по групови проекти или да използвате други практически подходи за по-нататъшно си образование.

Получаване на удостоверение завършил в природните науки предлага много предимства. Можете да разширите хоризонтите на образованието вече сте получили, като сертификат завършил.Можете също да настроите себе си за по-доходна кариера или предварително съществуваща кариера и спечелил си потенциал с този сертификат.

Цената на сертификат завършил в естествените науки могат да варират в зависимост от това къде сте решили да учат. Трябва да се свържете отделните училища за повече информация относно разходите за обучение и възможностите за плащане, достъпни за Вас.

Сертификат завършил в естествените науки могат да ви подготви за широк спектър от кариери в науката индустрия. Можете да използвате вашето образование, за да се получи позиция в горското стопанство, управлението на околната среда и планиране, инженеринг, строителство или управление на ресурсите. Можете да използвате вашия сертификат завършил да напредне в кариерата си в управлението или по-предни позиции. Този сертификат може да си позволи възможности за работа за отдел на паркове или друга правителствена агенция.

Трябва да се изследват няколко дипломирани сертификати, докато не се намери най-добрата за вашата кариера и образование интерес и потребности.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване

4 резултата за Естествени науки

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

... [+]

Копие от валидното удостоверение за преподавателска правоспособност на кандидата (B за магистър, A за АА) с подходящо одобрение; 2.

Оценка на обучението и обучението: (3) EDU 602 Междинни статистически техники и оценка ...... 3

Обучение (12) Дванадесет часа съветник одобри курсове за завършено ниво по математика.

EDU 699 Field Study и Research ІІ ........ 3

Общо часове 30-33

Завършващи такси ... [-]
Съединени Американски Щати Монтгомъри
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

... [+]

EDU 602 Междинни статистически техники и оценка ......................... 3

Обучение (12) Дванадесет часа съветник одобри курсове за завършено ниво по биология. (Трябва да има BIO или подходящ префикс) * Най-малко два от курсовете трябва да са на ниво 600 или по-високо.

. .

Транспорт $ 1552 $ 1552 Разни / Personal $ 1840 $ 1840 Междинна сума $ 4392 $ 4392 Очаквано общо $ 19 970 $ 27 386 [-]
Съединени Американски Щати Монтгомъри
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Technology Sydney

Завършващият сертификат по математика е четиримесечен курс. Гъвкавата структура на курсовете позволява програми за обучение, предназначени за различни висшисти, от матема ... [+]

Курсът се препоръчва за студенти с недостатъчна математика в бакалавърска степен, които желаят да отговорят на изискванията за прием на математическия и статистическия модел в магистърската наука (C04241).

Целта на курса е да осигури на завършилите висше образование достъп до обучение и преквалификация по математика и статистика с цел да позволи на студентите да се фокусират върху конкретни математически теми, а не върху по-широки области на математиката.... [-]

Австралия Сидни
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Penn State College of Earth and Mineral Sciences

Много от световните икономики са чувствителни към климатичните и климатичните опасности и минимизирането на несигурността се превърна в приоритет сред водещите търговски ... [+]

Много от световните икономики са чувствителни към климатичните и климатичните опасности и минимизирането на несигурността се превърна в приоритет сред водещите търговски и правителствени сектори. В същото време достъпът до данните за времето в реално време и исторически данни никога не е бил по-лесно достъпен. Сертификатът за дипломиран специалист по време и климатични анализи, предлаган онлайн чрез Penn State World Campus, може да ви научи как да използвате тази информация за по-добри решения, независимо от вашата област на интерес.... [-]

Съединени Американски Щати Държавен колеж
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски