Filter
Сертификат на бакалавриат
Австралия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът втора степен (англ. Graduate Certificate) помага на студентите да придобият по-добра подготовка и да разширят знанията си за определена кариера. Ако придобиете такъв сертификат след бакалавърска степен, може да намерите по-добре платена работа и да актуализирате знанията и уменията си в съответна професионална област.

Програмите по естествени науки осигуряват на студентите възможност да изучават природните явления чрез наблюдение, прогнозиране и експерименти. Тук може да се разглеждат брой теми, а студентите може да се специализират в такива области като биология, екология, астрономия, физика, химия и науки за земята.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Естествени науки, Австралия

University of Technology Sydney

Завършващият сертификат по математика е четиримесечен курс. Гъвкавата структура на курсовете позволява програми за обучение, предназначени за различни висшисти, от матема ... [+]

Курсът се препоръчва за студенти с недостатъчна математика в бакалавърска степен, които желаят да отговорят на изискванията за прием на математическия и статистическия модел в магистърската наука (C04241).

Целта на курса е да осигури на завършилите висше образование достъп до обучение и преквалификация по математика и статистика с цел да позволи на студентите да се фокусират върху конкретни математически теми, а не върху по-широки области на математиката.... [-]

Австралия Сидни
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски