Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификат втора степен (англ. Graduate Certificate) са достъпни, ако имате вече степен на бакалавър или магистър. Такива програми са добра възможност за тези, които искат да придобият допълнително образование в една интересуваща ги област, която е различна с основното образование.  

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Креативно мислене Filter

Завършил сертификат за иновации в публичния сектор

University of Technology Sydney
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 0.5 - 1 година Януари 2020 Австралия Сидни + още 1

Сертификатът за завършване на UTS в областта на иновациите в публичния сектор позволява на специалистите, работещи в и с обществения сектор, да развият способността си да търсят решения за сложните проблеми, с които се сблъскват всеки ден. Първата по рода си в Австралия, тази практическа програма за обучение е насочена към оборудването на студентите с методология за иновации, наречена Frame Creation, разработена в UTS . Създаването на рамки осигурява структура за изследване на проблемите в творчески план и може да бъде използвана за трансформиране на публичните ангажименти, практики, услуги, регулации, политики, организации и общности. Курсът използва опитен модел за учене на връстници в рамките на учебната програма и учебната среда предлага чудесна възможност за сътрудничество и споделяне на идеи със съученици от различни дисциплини и сектори. Спонсорирането от работодателска организация е желателно, тъй като студентите работят по самостоятелен проблем в рамките на собствената си професионална практика.