Filter
Сертификат на бакалавриат
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът втора степен (англ. Graduate Certificate) се придобива от студенти, които искат да подобрят професионалното си ниво и да придобият допълнителни знания. Завършилите с бакалавърска степен могат своевременно да актуализират знанията си в съответна професионална област чрез следване в краткосрочни програми.

Образованието по математика осигурява фундаментални знания за продължаване на обучението или за работа в техническа или научна област, в която научните методи си прилагат в голяма степен. Програмите по математика могат да се преподават като във форма на общи курсове, така и във форма на докторски програми.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Математика

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

... [+]

Копие от валидното удостоверение за преподавателска правоспособност на кандидата (B за магистър, A за АА) с подходящо одобрение; 2.

Оценка на обучението и обучението: (3) EDU 602 Междинни статистически техники и оценка ...... 3

Обучение (12) Дванадесет часа съветник одобри курсове за завършено ниво по математика.

EDU 699 Field Study и Research ІІ ........ 3

Общо часове 30-33

Завършващи такси ... [-]
Съединени Американски Щати Монтгомъри
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Technology Sydney

Завършващият сертификат по математика е четиримесечен курс. Гъвкавата структура на курсовете позволява програми за обучение, предназначени за различни висшисти, от матема ... [+]

Курсът се препоръчва за студенти с недостатъчна математика в бакалавърска степен, които желаят да отговорят на изискванията за прием на математическия и статистическия модел в магистърската наука (C04241).

Целта на курса е да осигури на завършилите висше образование достъп до обучение и преквалификация по математика и статистика с цел да позволи на студентите да се фокусират върху конкретни математически теми, а не върху по-широки области на математиката.... [-]

Австралия Сидни
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски