Filter
Сертификат на бакалавриат
Австралия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако имате бакалавърска степен, може да помислите за сертификат втора степен (англ. Graduate Certificate). В такива програми може да придобиете по-специализирана професионална подготовка за по-малко време без да имате нужда да следвате в магистратура или докторантура. Това осигурява на бакалаврите възможност да актуализират знанията и квалификацията си.

Предметът на математиката често се свързва с други теми като, например, образование, статистика, финанси и компютърни науки. Тази връзка между предметите има значение за сферите на преподаване, програмиране, финансово прогнозиране и планиране.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Математика, Австралия

University of Technology Sydney

Завършващият сертификат по математика е четиримесечен курс. Гъвкавата структура на курсовете позволява програми за обучение, предназначени за различни висшисти, от матема ... [+]

Курсът се препоръчва за студенти с недостатъчна математика в бакалавърска степен, които желаят да отговорят на изискванията за прием на математическия и статистическия модел в магистърската наука (C04241).

Целта на курса е да осигури на завършилите висше образование достъп до обучение и преквалификация по математика и статистика с цел да позволи на студентите да се фокусират върху конкретни математически теми, а не върху по-широки области на математиката.... [-]

Австралия Сидни
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски