Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификат втора степен (англ. Graduate Certificate) са за студенти, които имат бакалавърска степен и искат да повишат професионалното си ниво. Ако се запишете за такива програми и придобиете допълнителна подготовка, може да подобрите шансовете си за по-добра кариера.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Самоусъвършенстване Filter

Завършил сертификат за иновации в публичния сектор

University of Technology Sydney
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 0.5 - 1 година Януари 2020 Австралия Сидни + още 1

Сертификатът за завършване на UTS в областта на иновациите в публичния сектор позволява на специалистите, работещи в и с обществения сектор, да развият способността си да търсят решения за сложните проблеми, с които се сблъскват всеки ден. Първата по рода си в Австралия, тази практическа програма за обучение е насочена към оборудването на студентите с методология за иновации, наречена Frame Creation, разработена в UTS . Създаването на рамки осигурява структура за изследване на проблемите в творчески план и може да бъде използвана за трансформиране на публичните ангажименти, практики, услуги, регулации, политики, организации и общности. Курсът използва опитен модел за учене на връстници в рамките на учебната програма и учебната среда предлага чудесна възможност за сътрудничество и споделяне на идеи със съученици от различни дисциплини и сектори. Спонсорирането от работодателска организация е желателно, тъй като студентите работят по самостоятелен проблем в рамките на собствената си професионална практика.

Сертификат за професионален и изпълнителен коучинг

Lewis University Online
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Romeoville

Само за 12 месеца спечелете сертификат за завършил специалист

Сертификат за дипломиране в инструктаж и анализ на обучението

American University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 9 - 15 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Вашингтон

Американският университетски онлайн дипломиран сертификат за учебно проектиране и обучение за анализ разработи основните умения, от които се нуждаете, за да управлявате тези програми, като прилагате и адаптирате доказани аналитични методологии за подобряване на ученето.