$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студент, който се записва в следдипломна сертификат получава допълнително концентриран инструкция след предишни образователни изследвания. Продължителността на тези видове сертификати може да варира от няколко мес… Научете повече

Студент, който се записва в следдипломна сертификат получава допълнително концентриран инструкция след предишни образователни изследвания. Продължителността на тези видове сертификати може да варира от няколко месеца до няколко години, в зависимост от съдържанието на програмата.

Какво е следдипломна сертификат по математика? А следдипломна сертификат по математика се основава на съществуващите знания и умения, които често се прилага в областите на науката, техниката и технологиите. Повечето програми ще съдържат комбинация от лекции и конкретни практики, които обхващат най-новите постижения в областта на математиката, които са в търсенето на работната сила. Специализации в рамките на сертификати могат да включват количествени и качествени техники за анализ, комуникация и специфични компютърни софтуерни програми, свързани с областта.

Много студенти, които получават този вид сертификат ще се класират за нови възможности в областта, че по-нататък развитието на кариерата.Задълбочено познаване и прилагане на стратегически анализ и решаване на проблеми, разработени в рамките на програмата може да помогне на хората в много аспекти на живота.

Цената на следдипломна сертификат по математика ще бъде различна в зависимост от това коя програма сте избрали. Факторите, които могат да се отразят върху финансовите изисквания са място, продължителност и съдържание на учебната програма. Свържете се с административни служители в местоположенията си на избор, за да отговори на въпросите за разходите.

Възможности за физически лица, които завършват от този вид на програмата са в изобилие в много райони на света. При този тип на допълнително обучение, студентите могат да имат дългосрочна, доходоносни кариера с успешното прилагане на концепциите събра от курсовете. Позиции като инженери, анализатори на данни, както и различни видове учени всички изискват много опит в областта на математиката. Технологичните компании също имат голяма нужда от хора, които са вещи в математиката и компютрите.

Учебният план на тези програми е разнообразна в зависимост от кое училище или университет решите е точно за вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Medford, Съединени Американски Щати

Програмата за следдипломна квалификация е предназначена за студенти с бакалавърска степен (във всяка област), които биха искали да разширят или задълбочат своите математически ... +

Програмата за следдипломна квалификация е предназначена за студенти с бакалавърска степен (във всяка област), които биха искали да разширят или задълбочат своите математически умения за работа на работното място или за подготовка за магистърски програми по математика. -
Сертификат на магистратура
Редовно
Английски
Кампус