Лятно училище 2019

Общ преглед

Описание на програмата

Как ще преобразиш това лято?

Отговорът е програма, в която участниците са изправени пред предизвикателството да достигнат пълния си потенциал. В стимулираща среда, благоприятна за творчеството и иновациите, Лятното училище UÉvora е уникална възможност да придобие нови умения, докато открива кампуса на UÉvora и град Евора. Свържете се с колеги от цяла Португалия и по света. Възползвайте се от възможността да се докоснете до уникалните дейности, които се предлагат на територията на кампуса и в културно богатия град Евора. Лятното училище UÉvora е вдъхновяващо предложение за оформяне на вашето бъдеще.

Рецептата за голям опит в Университета в Евора

  • Курсове за всички: студенти и докторанти от португалски и международни висши учебни заведения, португалски ученици, професионалисти в различни области, изследователи и обществото като цяло.
  • "Специално разработени програми", където всеки участник може да се запише в един или повече курсове в съответствие с техните цели и области на интерес.
  • Уникална социо-културна програма, която включва разговори с учени, художници, възпитаници на Университета в Евора и множество културни дейности в университета и града.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Свиване