Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 6 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Архитектура в Съединени Американски Щати 2023

6 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Архитектура в Съединени Американски Щати 2023

overview

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Програмите за асоциирана степен по приложни науки осигуряват на студенти здрава база знания за изграждане на специализирана кариера и за продължаване на образованието си. Ако искате да навлезете в една професия бързо, може да се запишете за такава редовна програма, която трае около две години.

read_more

filters

 • Асоциирана степен по приложни науки
 • Съединени Американски Щати
 • Архитектурни проучвания
 • Архитектура
fields_of_study
 • Архитектурни проучвания (6)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format