25 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Административни практики 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Административни практики
Области на обучение
  • Административни практики (25)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Асоциирана степен по приложни науки Програми в Административни практики

    Асоциирано степен е един начин студентите могат по-нататъшното им след завършване на средно образование. редовни студенти обикновено постигат тази степен по две години.

    Какво е асоцииран по приложни науки в администрацията? Това двегодишно обучение дава възможност на учениците да изследват тематични области, като например с клавиатура, предпечатна, форматиране на уеб страница и приложения за текстообработка. Друга работа в клас може да включва транскрипция и бизнес писане, както и други курсове по английски и състав. Student също трябва да се очаква да се предприемат и други математика и естествени науки класове, както и няколко избираеми. Необходими класове също често включват тези, които обхващат комуникационни, икономика и маркетинг.

    Приходи асоциирано степен осигурява завършилите с няколко предимства. Тези, които изберат да продължат образованието си като цяло се насладите на повече възможности за кариера с необходимите знания и умения, която получават в хода на тяхното изследване.Тези, с една степен може да се очаква, за да печелят повече от тези без един.

    Цената на един сътрудник на Applied Science в администрацията ще варира в зависимост OM училището и продължителността на обучение на студента. Понякога има опции за финансова помощ за тези, които отговарят на условията. Учениците трябва да се свържат с признания офис на бъдещия им училище за информация за обучение и такси.

    Тази степен помага да отвори вратите за няколко офис и административни работни места. опции за кариерата за завършилите включват позиции като офис администратор, асистент човешки ресурси или изпълнителен асистент. В зависимост от фокуса на тяхната степен, студентите също могат да търсят позиции в здравеопазването администрация с висши живи центрове, болници или частни фондации. Учениците също могат да намерят административни възможности в почти всяка индустрия, както в родните си страни и по целия свят.

    Сега повече от всякога, онлайн възможности за образование предоставят на студентите с широки възможности. Учениците трябва да разгледа конкретни програми и институции, за да се намери курс на обучение, който най-добре отговаря на техните нужди. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.