Свържете се директно с училищата - Сравнете 8 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Козметични науки в Съединени Американски Щати 2023/2024

8 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Козметични науки в Съединени Американски Щати 2023/2024

Преглед

Курсовете и програмите по козметология са предназначени да осигурят на студентите опит и умения за процедури, необходими за грижа за различни аспекти на тялото, включително кожата, косата и ноктите.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Програмите за асоциирана степен по приложни науки осигуряват на студенти здрава база знания за изграждане на специализирана кариера и за продължаване на образованието си. Ако искате да навлезете в една професия бързо, може да се запишете за такава редовна програма, която трае около две години.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Съединени Американски Щати
  • Козметични науки
Области на обучение
  • Козметични науки (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение