Keystone logo

0 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Сценични изкуства Музикознание Музикознание 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Сценични изкуства
  • Музикознание
Области на обучение
  • Сценични изкуства (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Асоциирана степен по приложни науки Програми в Сценични изкуства Музикознание Музикознание

Бакалавърските студенти имат възможност да печелите асоцииран по приложни науки степен. В тази конкретна програма степен, студентите се обучават, за да влезе в кариерата след дипломирането, като курсове, насочени към тяхната основна. Сътрудник на приложната наука програми обикновено може да бъде завършен за две години.

Какво е асоцииран по приложни науки в Music? Тази програма може да се подготви лица за различни кариери в музикалната индустрия. Има различни видове програми, които попадат в обхвата на музика. Например, един фокус може да бъде по музика. В този вид на програмата, студентите могат да изследват музика състав, производителност и теория. Друга възможна следа е музикален бизнес. Тук студентите могат да вземат бизнес курсове, пряко свързани с музикалната индустрия. Студентите могат допълнително да завършат програма в запис изкуства.В тези програми, студентите могат да научат за смесване, запис и редактиране на аудио и изследват теми, като например звуков дизайн, звукозаписно студио и инженеринг събитие на живо. програми за запис изкуства могат да включват много ръце на обучение проекти.

Има много предимства, които идват с преследването асоцииран степен по музика. Тази програма е особено полезно за тези, които имат страст към музиката и музика производство. След завършване на програмата, завършилите могат да продължат да се насочат към кариера на музикалната индустрия.

Разходите свързани с спечелил сътрудник на Applied Science в Music ще варират в зависимост от избрания училището. Научете повече за разходи и подробности по програмата от проучване на различни възможности училище онлайн.

Получаването на тази степен може да се подготви лица за музикални кариери. В зависимост от програмата, студентите могат да работят в области като музика, музикална продукция или музикален бизнес.Тези, които учат за запис изкуства може да има работни заглавия като живо тонрежисьор, музикален инженер, звук дизайнер и сценичен работник. експертизата на музика и промишлеността, предоставена от програмата може да бъде доста полезно, когато става въпрос за кариера.

Някои училища могат да предлагат тази степен онлайн. За да научите повече, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.