Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Асоциирана степен по приложни науки Програми в Музикознание 2023/2024

Асоциирана степен по приложни науки Програми в Музикознание 2023/2024

Преглед

Бакалавърските студенти имат възможност да печелите асоцииран по приложни науки степен. В тази конкретна програма степен, студентите се обучават, за да влезе в кариерата след дипломирането, като курсове, насочени към тяхната основна. Сътрудник на приложната наука програми обикновено може да бъде завършен за две години.

Какво е асоцииран по приложни науки в Music? Тази програма може да се подготви лица за различни кариери в музикалната индустрия. Има различни видове програми, които попадат в обхвата на музика. Например, един фокус може да бъде по музика. В този вид на програмата, студентите могат да изследват музика състав, производителност и теория. Друга възможна следа е музикален бизнес. Тук студентите могат да вземат бизнес курсове, пряко свързани с музикалната индустрия. Студентите могат допълнително да завършат програма в запис изкуства.В тези програми, студентите могат да научат за смесване, запис и редактиране на аудио и изследват теми, като например звуков дизайн, звукозаписно студио и инженеринг събитие на живо. програми за запис изкуства могат да включват много ръце на обучение проекти.

Има много предимства, които идват с преследването асоцииран степен по музика. Тази програма е особено полезно за тези, които имат страст към музиката и музика производство. След завършване на програмата, завършилите могат да продължат да се насочат към кариера на музикалната индустрия.

Разходите свързани с спечелил сътрудник на Applied Science в Music ще варират в зависимост от избрания училището. Научете повече за разходи и подробности по програмата от проучване на различни възможности училище онлайн.

Получаването на тази степен може да се подготви лица за музикални кариери. В зависимост от програмата, студентите могат да работят в области като музика, музикална продукция или музикален бизнес.Тези, които учат за запис изкуства може да има работни заглавия като живо тонрежисьор, музикален инженер, звук дизайнер и сценичен работник. експертизата на музика и промишлеността, предоставена от програмата може да бъде доста полезно, когато става въпрос за кариера.

Някои училища могат да предлагат тази степен онлайн. За да научите повече, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Сценични изкуства
  • Музикознание
Области на обучение
  • Сценични изкуства (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение