1 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Науки за околната среда 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Изследвания на околната среда
  • Науки за околната среда
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Асоциирана степен по приложни науки Програми в Науки за околната среда

      Асоциирана степен обикновено е двугодишна образователна пътека, предназначена за студенти, които се интересуват от изучаването на основите на избрано поле. Много студенти избират да получат асоциирана степен, за да започнат бързо нова кариера.

      Какво е сътрудник на приложната наука в науките за околната среда? Екологичните науки се концентрират върху влиянието на човешката дейност и негативното въздействие на технологиите върху околната среда. Тези, които изучават екологичните науки, работят за разработването на начини за решаване на тези проблеми за по-чисто бъдеще. Курсовете в този тип програми могат да включват фундаментални науки като биология, химия или геология и евентуално някои математически курсове, включително статистика.

      В областта на екологичните науки студентите са склонни да работят с общностите, както и с изследвания и данни. Студентите могат да научат писмени и устни комуникационни умения, които са полезни във всеки тип работно място. Студентите също могат да се научат да мислят по-логично, като същевременно подобряват уменията си за решаване на проблеми.

      Много студенти избират да получат асоциирана степен преди или вместо бакалавърска степен, за да спестят пари. Понякога кредити от асоциирана степен могат да бъдат прехвърлени, за да се броят към бакалавърска степен.

      Има многобройни кариери, които учениците трябва да вземат предвид в областта на екологичните науки. Студентите могат да пожелаят да станат техници или инженери в областта на околната среда. Те също могат да намерят работа като научни работници в областта на околната среда, консултанти или мениджъри. Тези позиции могат да бъдат на местно и държавно ниво на управление, консултантски фирми или производствени компании. Други възможни кариери включват мениджъри за фирми за опаковане и храна, членове на екипи за изследване на околната среда, океанографи, геолози, учители по природни науки и здравни инспектори.

      Студентите често могат да намерят колежи и университети на местната общност, които предлагат асоциирани степени в избраната от тях област или предпочитат да учат в международни или онлайн курсове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.