Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 7 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Ремонт на моторни превозни средства в Съединени Американски Щати 2023

7 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Ремонт на моторни превозни средства в Съединени Американски Щати 2023

overview

Какво е ремонт на моторни превозни средства?
Ремонтът на моторни превозни средства (MVR) е процесът на ремонт и поддръжка на моторни превозни средства, което включва проверка, диагностика и ремонт на механични проблеми с автомобили, камиони, мотоциклети и други моторизирани превозни средства. MVR може също да се отнася до дейността по управление на гараж или автосервиз.

Какво мога да правя с диплома по ремонт на автомобили?
Степента по ремонт на моторни превозни средства може да доведе до кариера като механик, техник по каросерия или сервизен мениджър в автокъща или сервиз. Можете също така да отворите собствен гараж или бизнес за ремонт на автомобили.

Защо да изучавате ремонт на моторни превозни средства?
Ремонтът на моторни превозни средства предоставя разбиране за това как да поддържаме нашите превозни средства да работят правилно. Без редовна поддръжка и ремонт нашите коли и камиони бързо биха се развалили и биха станали небезопасни за шофиране. MVR помага да подобрим стойността при препродажба на нашите превозни средства, като ги поддържаме в добро състояние, можем да получим повече пари за тях, когато ги продаваме или търгуваме.

Какво представляват степени по ремонт на моторни превозни средства?
Степени за ремонт на моторни превозни средства се предлагат в много обществени колежи и технически училища. Тези програми обикновено продължават две години и водят до асоциирана степен по ремонт на моторни превозни средства. По време на обучението си ще научите за механиката на двигателя, системите за окачване, спирачките, електрическите системи и др. Ще придобиете и практически опит в работата с автомобили и камиони в автосервиза на колежа.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Програмите за асоциирана степен по приложни науки осигуряват на студенти здрава база знания за изграждане на специализирана кариера и за продължаване на образованието си. Ако искате да навлезете в една професия бързо, може да се запишете за такава редовна програма, която трае около две години.

read_more

filters

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Съединени Американски Щати
  • Умения за живот
  • Работа с моторни превозни средства
  • Ремонт на моторни превозни средства
fields_of_study
  • Умения за живот (7)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format