16 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Туризъм и хотелиерство 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Туризъм и хотелиерство
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Асоциирана степен по приложни науки Програми в Туризъм и хотелиерство

    Асоциирана степен по приложна наука е степента на висшето образование, която обикновено се възнаграждава от общност или младши колежа. Това може да ви позволи да преподавате в курсове по горни дивизии, което да доведе до бакалавърска степен, или може да бъде само завършено завършване.

    Какво е сътрудник на приложната наука в туризма и гостоприемството? Асистент по приложна наука в туризма и гостоприемството позволява на студентите да научат повече за практиките и принципите, които управляват тези индустрии. Това е кариерно-ориентирана степен, макар и достатъчно обобщена, че най-вероятно може да изберете конкретен път, който ви интересува по-късно. Класове, които можете да вземете, включват Въведение в услугата за обслужване на клиенти, най-добри практики в услугата за хранене, туристически маркетинг и принципи за планиране на събития. Някои програми могат да включват стаж, в който можете да очаквате да приложите понятията, които сте научили, в среда, ориентирана към обслужване на клиенти.

    Широчината от темите, включени в курсовете за сътрудник на приложната наука в туризма и хотелиерството, е от полза за студентите, като ги оборудва за всяка една от многото кариери в областта. Студентите ще научат също така общи умения за обслужване на клиенти и продажби, управление на времето и мултитаскинг.

    Разходите за програмата ще варират в зависимост от училището, на което решите да присъствате. Приемният офис, в който се записвате, ще бъде най-добрият източник на информация относно таксите и таксите.

    Асистент по приложна наука в туризма и хотелиерството трябва да даде на обучаемите необходимото обучение за работа в позиции като представител на службата за гости, ръководител на кетъринга, пътеводител и екскурзовод. Управлението в тези и други позиции често изисква специализирани знания. Колежът може да предостави това, както и предимството на допълнителна квалификация. Степента вероятно ще доведе до възможности за управление на гостоприемството, но ако решите да работите другаде, тя ще осигури ценни умения за всяко ориентирано към клиентите поле.

    Някои училища могат да ви позволят да спечелите сътрудник на приложната наука в туризма и гостоприемството чрез частични или уеб базирани модули за обучение. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.