Keystone logo

18 Асоциирана степен по изкуства Програми в Изкуствознание Изящни изкуства Изящни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по изкуства
  • Изкуствознание
  • Изящни изкуства
  • Изящни изкуства
Области на обучение
  • Изкуствознание (18)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен по изкуства Програми в Изкуствознание Изящни изкуства Изящни изкуства

След завършване на две години след гимназиално образование, студентите излязоха със специалност "Сътрудник на изкуствата". Обикновено те се предлагат в колежите в общността и понякога се изисква да влязат в по-големи програми за обучение.

Какво е асоциация на изкуствата в областта на изящните изкуства? Тази програма може да отразява обучението в редица по-специфични форми на изкуството. Керамика, фино дървообработване, графики и художествени фондации са само някои от концентрациите в рамките на художественото изкуство. Важна характеристика на този вид програма е, че учениците не само ще научат концепции, но и ще се научат да ги прилагат, тъй като изискването за дипломирането често е висококачествено портфолио от работата на ученика.

Студентите, които завършват Асоциация на изкуствата в областта на изящните изкуства, ще имат експертен опит в концентрацията, която са избрали. Докато степента на сътрудник е най-ниската степен, тя все още показва, че ученикът практикува много повече от обикновения човек. Учениците може да искат да продължат да развиват програми за изкуство или да предлагат нови умения.

Цената на дадена програма ще варира в зависимост от това в кое училище се записвате. Има потенциални стипендии и възможности за финансова помощ, които ще направят голяма разлика. Просто се уверете, че сравнявате различни програми, преди да решите.

С отлична степен на изкуство може да даде на студента всичко, от което се нуждаят, за да стане изключително успешен производител и продавач на изкуство. Студентите могат също така да придобият своите умения за приложение в разработването на игрални и филмови набори, както и дизайна на артикулите, продавани в магазини за домашно обзавеждане. Възможностите, с които разполага един художник, са много разнообразни. Друга добра възможност е да се използва степента на сътрудник, за да се влезе в по-престижна програма за бакалавър или магистър.

Онлайн класовете се предлагат от различни университети. Ако имате натоварен график или не можете да оставите текущото си местоположение, онлайн класовете са особено жизнеспособна опция. За да започнете с образователните си цели, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните основния формуляр.