3 Асоциирана степен по изкуства Програми в Административни практики 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по изкуства
  • Административни практики
Области на обучение
  • Административни практики (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Асоциирана степен по изкуства Програми в Административни практики

    Сътрудник на изкуствата служи като доказателство, че притежателят е усвоил редица умения в дадена област, обикновено като се две години от вписването на пълно работно време, за да завърши. Тази степен може да се използва за осигуряване на определени работни места или като трамплин за висше образование в идните години.

    Какво е асоцииран на изкуствата в администрацията? Тази степен е дарил на учениците, които са овладели определени набори от умения в своята област и са или готови да преминете към по-интензивно обучение или за поемане на определени работни места успешно. Студентите, които изберат да участват в тази програма ще завърши с разнообразие от курсове, предназначени да даде на студентите умения като лидерство, както и познания за историята на закони и други относими обстоятелства. Специализацията в голяма степен ще определи кои курсове са фокусирани върху по време на програмата.

    Уменията студенти учат в цялата тази програма обикновено са ценни в личния си живот, както добре.качества на ръководството и комуникационни умения, които им позволяват да се култивира нови отношения и укрепване на стари такива, както и помощ в произволен брой проекти.

    Цената на лекуващия тези курсове варира в широки граници в зависимост от коя страна на институцията е в и в кое училище е присъствал. Също така може да има някои значителни разходи между онлайн и в-лице класове, така че изследването на цените преди да се регистрирате винаги е препоръчително за кандидат-студенти.

    Заради уменията научени по време на асоцииран член на изкуствата в програмата администрация са толкова ценни, че може да има няколко възможности за кариера на разположение на тези, които завършват образованието си. Тези, които изберат да се стремят към справедливост страна на тази програма може да се насочат към кариера като полицай, заместник-шериф, пробационен служител и помилване агент. Тези, които се фокусират повече върху генерализирана администрация и икономика могат да изберат места по бизнес администрация или управление.

    Много университети предлагат онлайн модули за обучение за тези, които се нуждаят от дистанционно обучение по една или друга причина, включително и чуждестранни студенти. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.