3 Асоциирана степен по изкуства Програми в Медии и комуникации 2024

Филтри

Филтри

 • Асоциирана степен по изкуства
 • Журналистика и масова комуникация
 • Медии
 • Медии и комуникации
Области на обучение
 • Журналистика и масова комуникация (3)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  Асоциирана степен по изкуства Програми в Медии и комуникации

  Ако сте готови да поемат по-пълна програма, но не са ангажирани с четири години, асоциирано степен би могло да бъде най-добрият вариант. Обикновено само в продължение на две години, тази програма ви подготвя за по-нататъшното си образование. Тя ви дава основните умения, необходими, за да се конкурират в избраната сфера на обучение или в кариерата си.

  Може да се запитате: "Какво е асоцииран на изкуствата в медиите и комуникациите?" Това е програма, която ви помага да придобият умения за комуникация, тъй като те се отнасят до медиите. Вашите курсове могат да включват публични изказвания, човешките комуникации, малки Communications Group, критично мислене и устен превод. Визуална комуникация, професионална готовност и историческо съзнание може да бъде и част от графика си. Възможно е да има семинари и лекции, които ще се изисква да присъстват и да участват в, както добре.

  В допълнение към получаване на по-големи умения за живот, ще бъде готов да направи по-голям принос към обществото с новопридобитата знания. С тези умения, можете да се чувстват уверени в пита шефа си за повишение. Всяка акредитация на автобиография може да ви помогне да получите по-висока заплата за нова работа, както добре.

  Разходите, свързани с асоциирано програма степен по медии и комуникация са зависими от университета присъстват. Разходите варират от държава на държава и училище на училище. Това е най-добре да се свържете с вашия предпочитан университета, за да получите по-добра идея.

  След като се дипломира с асоцииран на изкуствата в медиите и комуникациите, можете да бъдете подготвени да преследва бакалавърска степен, ако това е вашата цел. Ако не, ще бъде квалифициран за кариера като новини анализатор излъчване, радио говорител, талант режисьор, монтажист или филм projectionist. Може да търсят работа в телевизията, радиото, филми или онлайн медии.Тези компании могат да използват професионалисти като инженери, техници, мениджъри, монтажници, звукови екипажи и телевизионни личности.

  За да намерите на университета, които най-добре отговаря на вашите желание за асоцииран на изкуствата в медиите и комуникациите, направете малко изследвания. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.