Keystone logo

1 Асоциирана степен по изкуства Програми в Самоусъвършенстване Обучение на благосъстояние в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

 • Асоциирана степен по изкуства
 • Съединени Американски Щати
 • Самоусъвършенстване
 • Обучение на благосъстояние
Области на обучение
 • Самоусъвършенстване (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Асоциирана степен по изкуства Програми в Самоусъвършенстване Обучение на благосъстояние

  Програмата за уелнес обучение дава възможност на учениците да придобият разбиране за това как да живеят по-щастлив и по-здравословен живот. Учениците могат да бъдат научени как да бъдат внимателни, за да намалят стреса, безпокойството, гнева и разочарованието и да увеличат щастието и увереността.

  САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

  Асоциираната степен по изкуства (АА) е фундаментален етап за брой студенти. След като в течение на две години се фокусира върху една определена тема и следва в професионално училище или колеж, студентът може да потърси работа или да продължи образованието си в висше училище.