Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 Асоциирана степен по изкуства Програми в Предприемачество в Съединени Американски Щати 2023

2 Асоциирана степен по изкуства Програми в Предприемачество в Съединени Американски Щати 2023

overview

Магистратурите MBA по предприемачество са напреднали програми, които са за студенти с желание да намерят свой собствен път в сфера на бизнеса. При следване в такива програми студентите придобиват знания за лидерство, мениджмънт и планиране на проекти, тъй като всичко това са фактори за изграждане на успешен бизнес.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Асоциираната степен по изкуства (АА) е фундаментален етап за брой студенти. След като в течение на две години се фокусира върху една определена тема и следва в професионално училище или колеж, студентът може да потърси работа или да продължи образованието си в висше училище.

read_more

filters

 • Асоциирана степен по изкуства
 • Съединени Американски Щати
 • Бизнес проучвания
 • Предприемачество
fields_of_study
 • Бизнес проучвания (2)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format