Keystone logo

7 Асоциирана степен по изкуства Програми в Социални науки Социология Социални науки 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по изкуства
  • Социални науки
  • Социология
  • Социални науки
Области на обучение
  • Социални науки (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен по изкуства Програми в Социални науки Социология Социални науки

Ако ви се иска да завърши до две години от колежа, трябва да преследват асоциирано степен. Тези програми предлагат на студентите основни познания, те трябва да преследват бакалавърска степен или по-висока. Някои студенти може да искат да се спре с асоциирано степен на и продължи работа, която изисква за прилагане.

Може би се чудите, "Какво е асоцииран на изкуствата в социалните науки?" Тази програма дава на студентите възможността да вземе статистически методи и изследвания, за да ги прилага в кариерата социалната наука. Студентите могат да желаят да специализират в областта на комуникациите, психология, връзки с обществеността или друг подобен фокус. Курсова може да включва културна география, елементарни статистики, чужди езици, психология на работното място или история.

Когато завършили влизат областта на работа с един сътрудник на изкуствата в социални науки, те са по-добре подготвени да се справят с това, което се иска от тях. Те също така да има необходимите умения, за да попитам за повишение или за по-голяма заплата точно отпред.

Цената да получите сътрудник на изкуствата в социални науки, ще зависи от това къде ходят на училище. Разходи и такси варират в зависимост от страната, в която се намирате и университета присъстват.

Перспективите за работа е добра за тези, с асоцииран на изкуствата в социалните науки. Много хора избират да се насочат към кариера в администрацията, поведенческо здраве и правителствени услуги. Те могат да изберат да стане социален работник, учител, психолог, изследовател на пазара или с идеална цел, бизнес мениджър. Други могат да избират да отидат в посока на социалните изследвания, събиране на данни или тълкуване и анализ.

Има много възможности, когато става въпрос за избора на подходящия университет за вашето образование. Независимо дали искате да учат онлайн курсове или би искал да присъства на физическата университет, като възможностите са безкрайни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.