6 Асоциирана степен по изкуства Програми в Счетоводство и финанси 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по изкуства
  • Икономически изследвания
  • Счетоводство
  • Счетоводство и финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен по изкуства Програми в Счетоводство и финанси

Сътрудник на изкуствата е известна програма, която е на разположение в редица дисциплини. Програми се предлагат в училищата по целия свят и обикновено са необходими две години, за да завърши. Кредити могат да се прехвърлят към програма степен от четири години, или студенти могат да изберат да влиза директно в работната сила.

Какво е асоцииран на изкуствата в счетоводството и финансите? Тази програма подготвя студентите за някои финансови аспекти на бизнеса и нивото на счетоводни кариери по-ниски. Типични класове могат да включват финансово счетоводство, счетоводна ведомост, управленско счетоводство, офис системи и процедури, бизнес математика, въвеждане на данъчно облагане, търговското право, микроикономика, и човешките отношения. Всяка програма се различава, но някои общи понятия могат да включват управляващите финанси, бюджет балансиране, с помощта на компютърни програми, както и основите на бизнеса.

Тази програма е от полза за студенти, които искат да работят с числа, но искат да се започне с кариера рано, отколкото късно.Счетоводство е също очакват по-висока от средната скорост на растеж, който помага с бъдещото наемане.

Разходите, свързани с спечелил тази степен може да варира драстично от едно училище в друго. Фактори включват местоположението на училището, а дължината на програмата. Студентите, които са заинтересовани да се свържете с институциите, за да разберете какво обучение и ще се очаква такси.

Хората с по сътрудник степен може да влиза в различни кариери входно ниво. Позиция заглавия могат да включват счетоводител, счетоводител персонал, Счетоводител, касиер, ТРЗ чиновник, офис мениджър, административен асистент, и касиер. Много студенти избират да продължат образованието си, за да бъдат допустими за по-напреднали позиции като одитор, банков проверяващ, бюджетен контрол анализатор, актюер, твърди регулатор, главен разходи счетоводител и данъчен специалист.

Той е бърз и лесен за използване онлайн база данни.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.