Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Асоциирана степен по изкуства Програми в Философия в Чатануга, Съединени Американски Щати 2023

1 Асоциирана степен по изкуства Програми в Философия в Чатануга, Съединени Американски Щати 2023

Преглед

В град Чатануга, щата Тенеси е заобиколен от планини и хребети печелите го прякора на "Scenic City". В града има голям брой различни производствени предприятия. Има много малки обществени колежи.

Философията е дисциплина, която включва критично мислене и разсъждения. Студентите, които изучават тази област могат да развият знания и разбиране за живота въпроси и теми, както и изключителни умения за критично мислене полезен в различни кариери, като например бизнес или правителство.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Програми за асоциирана степен по изкуства е програма за начално висше образование, която обикновено продължава две години. Такива програми осигуряват на студентите базови знания за избраната от тях област на знания, след което те могат да потърсят работа или да продължат образованието си.

Научете повече

Филтри

 • Асоциирана степен по изкуства
 • Съединени Американски Щати
 • Хуманитарни изследвания
 • Философия
 • Чатануга
Области на обучение
 • Хуманитарни изследвания (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Свързани области на обучение