Keystone logo

9 Асоциирана степен по изкуства Програми в Изкуствознание Фотография 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по изкуства
  • Изкуствознание
  • Фотография
Области на обучение
  • Изкуствознание (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен по изкуства Програми в Изкуствознание Фотография

Асоциираните степени се създават, за да подготвят индивида за професионална позиция. Обикновено две години, те ви осигуряват фокусирано обучение в определена област на обучение. Често можете да прехвърлите тези кредити към бакалавърска степен или да потърсите работа със спечелената сертификация.

Какво е асоциация на изкуствата в областта на фотографията? Тази степен се фокусира върху различните видове фотография и полета, които използват изкуството. Научете как да използвате фотоапарат, както и стилове на снимане, осветление и дори цифрово редактиране. Може би бихте искали да научите ключовите елементи на фотожурнализма? Чрез избора на студент по журналистика "Associate of Arts Transfer" ще имате възможност да се запознаете с фотографията, масмедиите и обществото, както и с междинното издание на вестници. Или може би графичният дизайн е повече от твоето обаждане?Асоциатът на изкуствата в графичния дизайн ще ви помогне да създадете портфолио, което да споделите с потенциални работодатели или да прехвърлите към следващата програма.

Научете как да правите уверени решения, които поддържат ефективността на изображенията. Покажете знания и използвайте различни инструменти за графичен дизайн, които биха улеснили прехода ви в кариера на пълно работно време. И накрая, да се запознаете с най-добрите практики и с тенденциите в индустрията от инструктори, работещи в тази област.

Разходите за всяка степен варират в зависимост от програмата и местоположението. Продължителността може да варира, но обикновено можете да очаквате да прекарате около две години в програмата, ако сте студент на пълно работно време.

Получаването на академична степен по фотография може да отваря много врати и да ви помогне да си осигурите работа в различни кариери. Например можете да станете графичен дизайнер, който работи за мултинационални корпорации, за да създават лога, форми, уеб сайтове и др.Можете да станете учител и да споделяте знанията си за софтуера, инструментите и процесите. Можете също така да станете фоторепортер, да заснемете снимки, които дават дълбочина и разяснения, които да придружават новините.

Моля, имайте предвид многото възможности за асоциирани програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.