Свържете се директно с училищата - Сравнете 3 Асоциирана степен по изкуства Програми в Ливония, Съединени Американски Щати 2023/2024

3 Асоциирана степен по изкуства Програми в Ливония, Съединени Американски Щати 2023/2024

Преглед

Ливония Градът е разположен в щата Мичиган и има солидна общност, състояща се от повече от 96 000 жители. Тя се обслужва от високо функционални училищен район, който има няколко училища. Също така е дом на няколко университети и колежи, където висшето образование е оптимално улеснен.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Асоциираната степен по изкуства (АА) е фундаментален етап за брой студенти. След като в течение на две години се фокусира върху една определена тема и следва в професионално училище или колеж, студентът може да потърси работа или да продължи образованието си в висше училище.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен по изкуства
  • Съединени Американски Щати
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания Бизнес проучвания Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи Изкуствознание
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение