Keystone logo

12 Асоциирана степен по науки Програми в Естествени науки Науки за земята Геология 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Естествени науки
  • Науки за земята
  • Геология
Области на обучение
  • Естествени науки (12)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен по науки Програми в Естествени науки Науки за земята Геология

Докато много студенти преследват три или четири години бакалавърска степен, някои студенти продължават да получат асоциирана степен, което може да помогне на подготовката на студентите за основите на кариерата или търговията. Съответната степен понякога може да прехвърля кредити на бакалавърска степен, ако студентът реши да продължи напред с обучението си.

Какво е сътрудник на науката в геологията? Геологията е изследването на Земята и конгломерата от съединения в нея. Тъй като тези съединения се променят с времето, геолозите изучават тези процеси, за да научат повече за това, как Земята се е променила и би могла да продължи да се променя през следващите години. Курсовете по тази тема могат да включват биология, екология, химия и др. Някои училища могат да предложат възможност да изследват реални геоложки обекти или да учат в геоложки лаборатории.

Много студенти по геология се учат да работят самостоятелно. Студентите често получават опит, като работят върху изследователски екипи и в геоложки лаборатории и това може да им помогне да придобият ценни умения за съвместна работа, както и умения за аналитично мислене. Много студенти също се научават да стават по-логично ориентирани и наблюдателни.

Цената на всяка образователна програма може да варира в зависимост от вида на училището, предлагащо образованието. Придобиването на асоциирана степен от университет може да струва повече от записване в колежа на общността, но студентите могат да изследват отделните институции за по-подробна информация за обучението.

Кариерните възможности за геология са изненадващо разнообразни и студентите също могат да помислят за преследване на по-висока степен като магистърска степен или докторска степен за още повече възможности за кариера. Промишлеността на петрола и петрола често се възползва от студентите с геологично образование. Други потенциални кариери могат да включват строителни работници, работници в областта на природния газ и дори неправителствени или правителствени съветници. Също така има възможности да работите в областта на образованието като инструктор на различни академични нива.

Придобиването на академична степен може да помогне за стартирането на кариерата на завършил, а много от колежите и университетите в общността предлагат тези програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.