3 Асоциирана степен по науки Програми в Дигитални медии 2024

Филтри

Филтри

 • Асоциирана степен по науки
 • Журналистика и масова комуникация
 • Медии
 • Дигитални медии
Области на обучение
 • Журналистика и масова комуникация (3)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  Асоциирана степен по науки Програми в Дигитални медии

  Обикновено, като две години завърши, един сътрудник на науката изисква студентите да се запишат в курсове за общо образование, в допълнение към науката, свързани с избираеми. Тези степени са предназначени да подготвят студентите за кариери или програми за бакалаври. Те могат да бъдат спечелени в колежи в общността, в професионални училища и в техническите училища.

  Какво е сътрудник на науката в цифровите медии? Този вид програма обучава студентите в много аспекти на графичния дизайн и дигиталното взаимодействие. Студентите могат да вземат курсове по традиционен дизайн, редактиране и оптимизиране на изображения, фотография, бизнес, компютърна етика и разработване на уеб страници. Учениците могат също така да научат за дизайн на игри, видео продукция и редактиране, компютърно кодиране и техники за композиране. В допълнение към основните курсове по цифрови медии вероятно ще има общообразователни курсове, които обхващат теми като английския състав, хуманитарните науки, социалните науки, здравеопазването и природните науки.

  Студентите, които са спечелили сътрудници на науката в цифровите медии, могат да се надяват да развият умения за сътрудничество и комуникация. Завършилите тази програма също могат да развиват и / или да подобряват своите художествени умения.

  Докато повечето от тези програми могат да бъдат завършени след две години, разходите варират от училище до училище и могат да се променят ежегодно. Достигането до институциите, които предлагат тази програма, е ефективен начин да се вникне в текущото обучение.

  След като сте спечелили сътрудник на науката в цифровите медии, хората могат да заемат различни позиции. Завършилите могат да работят в някоя от следните роли: продуктов дизайнер, уеб дизайнер, илюстратор, мултимедиен специалист, настолен издател, дизайнер на интерфейс, създател на съдържание, мениджър на проекта и компютърно графичен дизайнер. Други възможности включват кариера в печатна, рекламна или издателска среда. Професиите в областта на софтуерното издателство или компютърните системи са допълнителни възможности за завършилите.

  Онлайн образователните програми позволяват на учениците да участват в образователни програми, без да се отказват от предишни отговорности, свързани с работата или семейството. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.