Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Асоциирана степен по науки Програми в Музикознание 2024

Асоциирана степен по науки Програми в Музикознание 2024

Преглед

Сътрудник на науката обикновено е двугодишен степен, че задълбава още повече в предмети като математика, биология и други науки, ориентирани курсове, отколкото бързо сътрудник на изкуствата или други сравними градуса. Това постижение може да се използва, за да се премине към по-високо образование или може да се използва, за да се получи прилична работа входно ниво в различни индустрии.

Какво е асоцииран на науката в Music? Тази програма надхвърля учат да играят на няколко бележки и наистина стане студенти подготвени, за да успее в най-различни музикални базирани кариера в идните години. Тези, които участват в тази програма ще завърши с разнообразие от курсове, насочени към усъвършенстване на техните умения, като например историята на музикалната индустрия, издаване на музика и лицензиране, управление на личната, музика счетоводни и финансиране и повече. Тази програма ще се подготвят учениците за всички аспекти на музикалната индустрия, и класове обикновено са сдвоени с стаж да завършвам образователния опит.

Ползите от изучаването на уменията, свързани с това, разбира се движат далеч извън рамките на работното място и да направи разликата в личния живот на учениците, както и. Да бъдеш по-запознати с финансите им помага да се изгради и поддържа отлична личен бюджет, докато знанието на музикалната индустрия служи като интересна точка на разговор в практически всяка ситуация.

Цената на завършване асоцииран на науката в Music варира между училища и институции, както и страните, които ги домакин. Ето защо, тя винаги е разумно да направя малко проучване преди да се ангажира да предприеме класове по всяко конкретно място.

Поради това, че музикалната индустрия е все по-разширяване в много части на света, потенциалът за намиране на работа в тази сцена може да бъде неограничена в някои случаи за тези, които получи един от тези градуса.Въпреки, че това образование може да се използва за трамплин в бакалавърска степен или дори магистърска, тя може да се използва и да се включат в много други обещаващи кариера, като работи в рок концерти, инженеринг звук за класически записи, като участват в записването на филмова музика, както и няколко други позиции, които са наложително да се днешните медии.

Има много онлайн модули на разположение за международни студенти и тези, които се нуждаят от по-гъвкав график, организирана от хиляди университети по целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Сценични изкуства
  • Музикознание
Области на обучение
  • Сценични изкуства (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение