Keystone logo

0 Асоциирана степен по науки Програми в Сценични изкуства Музикознание Музикознание 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Сценични изкуства
  • Музикознание
Области на обучение
  • Сценични изкуства (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Асоциирана степен по науки Програми в Сценични изкуства Музикознание Музикознание

Сътрудник на науката обикновено е двугодишен степен, че задълбава още повече в предмети като математика, биология и други науки, ориентирани курсове, отколкото бързо сътрудник на изкуствата или други сравними градуса. Това постижение може да се използва, за да се премине към по-високо образование или може да се използва, за да се получи прилична работа входно ниво в различни индустрии.

Какво е асоцииран на науката в Music? Тази програма надхвърля учат да играят на няколко бележки и наистина стане студенти подготвени, за да успее в най-различни музикални базирани кариера в идните години. Тези, които участват в тази програма ще завърши с разнообразие от курсове, насочени към усъвършенстване на техните умения, като например историята на музикалната индустрия, издаване на музика и лицензиране, управление на личната, музика счетоводни и финансиране и повече. Тази програма ще се подготвят учениците за всички аспекти на музикалната индустрия, и класове обикновено са сдвоени с стаж да завършвам образователния опит.

Ползите от изучаването на уменията, свързани с това, разбира се движат далеч извън рамките на работното място и да направи разликата в личния живот на учениците, както и. Да бъдеш по-запознати с финансите им помага да се изгради и поддържа отлична личен бюджет, докато знанието на музикалната индустрия служи като интересна точка на разговор в практически всяка ситуация.

Цената на завършване асоцииран на науката в Music варира между училища и институции, както и страните, които ги домакин. Ето защо, тя винаги е разумно да направя малко проучване преди да се ангажира да предприеме класове по всяко конкретно място.

Поради това, че музикалната индустрия е все по-разширяване в много части на света, потенциалът за намиране на работа в тази сцена може да бъде неограничена в някои случаи за тези, които получи един от тези градуса.Въпреки, че това образование може да се използва за трамплин в бакалавърска степен или дори магистърска, тя може да се използва и да се включат в много други обещаващи кариера, като работи в рок концерти, инженеринг звук за класически записи, като участват в записването на филмова музика, както и няколко други позиции, които са наложително да се днешните медии.

Има много онлайн модули на разположение за международни студенти и тези, които се нуждаят от по-гъвкав график, организирана от хиляди университети по целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.