11 Асоциирана степен по науки Програми в Науки за околната среда 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Изследвания на околната среда
  • Науки за околната среда
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (11)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    Асоциирана степен по науки Програми в Науки за околната среда

    Много студенти избират да получат асоциирана степен, за да научат основополагащите знания и умения на даден предмет. Асоциираните степени могат да помогнат на студентите да преследват възможности за кариера или да ги подготвят за по-нататъшно обучение в бакалавърска програма.

    Какво е сътрудник на науката в областта на околната среда? Екологичните науки обхващат проучването на околната среда и възможните подобрения за неговата устойчивост. Това поле включва много различни научни концентрации, като биология, химия, геология и др. Курсовете в този тип дипломна програма обикновено изследват основите, стоящи зад наблюдението на околната среда, включително изследването на енергията, замърсяването и социалните тенденции. Чрез изследване и анализ на различни въпроси, студентите могат да се подготвят за кариера за подобряване на земния климат и околна среда.

    За учениците от науките за околната среда е идеално за тях да се съсредоточат върху развиването на своето критическо мислене и аналитични умения. Чрез различни изследователски проекти студентите често практикуват и усъвършенстват своите академични умения за писане, които в крайна сметка могат да спомогнат за подобряване на общата комуникация.

    Цената за придобиване на асоциирана степен зависи от вида на училището, предлагащо степента и колко курса се изискват за завършването му. Обаче асоциираната степен обикновено е много по-евтина и по-бърза възможност за допълнително образование, отколкото за получаване на бакалавърска степен.

    Докато асоциираната степен може да помогне на студентите да влязат в областта на екологичните науки, бакалавърската степен обикновено може да подобри шансовете си за намиране на по-висока платежна позиция. Степента на науките за околната среда може да отвори вратата на студентите, за да станат градоначалници, планиране на транспорта, служители за обработка на отпадъци, инспектори по качеството на водите и др. Студентите могат да изберат да се съсредоточат и върху възможностите за кариера в околната среда, включително позиции като служител за рециклиране, природозащитник и екологичен мениджър, консултант или преподавател.

    Много обществени колежи, университети и други образователни институции по света предлагат асоциирани степени в множество теми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.