4 Асоциирана степен по науки Програми в Обучение на летци 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Авиация
  • Обучение на летци
Области на обучение
  • Авиация (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Асоциирана степен по науки Програми в Обучение на летци

    Асоциирана степен е двугодишен курс след средно образование, който завършващите могат да кандидатстват за първите две години от бакалавърска степен. Като алтернатива, студентите могат да влязат в работната сила след дипломирането.

    Какво е сътрудник на науката в пилотното обучение? Той обикновено подготвя студентите да работят в областта на търговската авиация като пилоти. Състои се от комбинация от наземни класове и летателни лаборатории, които обучават студентите да придобият знания и опит, за да преминат частния пилот на Федералната авиационна администрация, инструменталния рейтинг и познанията за търговски пилоти и практическите изпити. Федералните авиационни сертифицирани инструктори водят курсове и летателни лаборатории. Наземните курсове често имат визуален характер, състоящ се от образователни видеоклипове и динамични презентации в PowerPoint.

    Завършилите могат да се научат как да летят самолет при всякакви метеорологични условия, да развият задълбочено разбиране на контролния панел и сигнали за наземно движение и да се научат как да се движат в извънредна ситуация - всички те могат да ги направят привлекателни кандидати за работа.

    Точно като образователна програма, таксите за обучение и други такси като книгите варират от училище до училище. Държавата може също така да повлияе върху общите разходи за спечелване на сътрудник на науката в пилотно обучение. Най-добре е да получите персонализирана прогноза директно от избраното от учениците училище.

    Докато първоначалните търговски авиокомпании започват да мислят, има много начини да изкарват прехраната си като пилот. Важно е да се отбележи, че по-голямата част от следните позиции изискват сертификат за търговски пилот и медицински сертификат от втора класа. Длъжностите в тази област включват основен пилот на авиокомпания, регионален пилот на авиокомпания, военен пилот, корпоративен пилот, пилот за въздушен такси, пилот за докладване на въздушното движение, пилот за селскостопански машини, пилот за хеликоптери и летателен инструктор. В допълнение към частния сектор правителството на САЩ също използва пилоти в редица различни роли, сред които са Националната администрация по аеронавтика и космоса, Федералната авиационна администрация и Националната администрация по безопасност на транспорта сред най-големите работодатели.

    Пригответе се за полет. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.