4 Асоциирана степен по науки Програми в Проектиране на системи за сигурност 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Инженерни проучвания
  • Проектиране на системи за сигурност
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен по науки Програми в Проектиране на системи за сигурност

Често прекурсор на бакалавърска степен, а асоциираната степен обикновено отнема около две години. Като цяло учените в програма "Асошиейтед прес наука" изследват учебна програма, насочена към науката, базирана на фундаментални знания и професионално обучение.

Какво е сътрудник на науката в областта на безопасността? Много държавни, нестопански и бизнес групи изискват експертизата на квалифицирани инженери по безопасност. Като такъв, инженерството по безопасност стана все по-популярно сред учениците през последните години. Тези, които преследват асоциирана степен в тази област, обикновено учат техники и процедури за предпазване на хората, оборудването и имуществото от вреди, причинени от природни бедствия, престъпна дейност, тероризъм или други бедствия. Обучаващите обикновено се обучават в аварийна готовност, реагиране при извънредни ситуации, управление, бюджетиране и други свързани с тях теми.

Участието в програма за инженерни сътрудници по безопасността често дава на участниците в програмата време за управление, реагиране при кризи и умения за критично мислене, от които се нуждаят, за да успеят както лично, така и професионално. След дипломирането, хората обикновено могат да прилагат нови умения в бакалаври или да се конкурират за позиции за управление на безопасността на входа.

Точните разходи за получаване на сътрудник на науката в областта на безопасността на машините зависи от много различни фактори, като например репутацията на училището, продължителността на програмата и местоположението на училището. За реалистична оценка на разходите заинтересованите страни обикновено обсъждат общите разходи с училищните служители.

Дипломирането с сътрудник на науката в областта на безопасността инженерство обикновено дава на хората знания и умения, от които се нуждаят за много различни работни места. Някои дипломирани студенти избират да работят в аварийни служби, преследващи кариера като пожарникари, полицейски служители и спешни медицински техници. Други решават да работят като специалисти по планиране в извънредни ситуации в общността или отговорни мениджъри. Много от завършилите избират да се запишат в бакалавърска програма, а някои в крайна сметка планират да работят за магистърски или докторски степени.

Студентите имат различни възможности за придобиване на сътрудник на науката в областта на безопасността. Някои избират да учат редовно в колежа или в професионалното училище. Други студенти предпочитат обучение чрез кореспондентски курсове или онлайн. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.