Свържете се директно с училищата - Сравнете 11 На територията на колежа Асоциирана степен по науки Програми в Строителство в Съединени Американски Щати 2023

11 На територията на колежа Асоциирана степен по науки Програми в Строителство в Съединени Американски Щати 2023

Преглед

Проучване строителство може да доведе до кариера в изграждането на нови сгради, ремонт на стари или инспектиране на такава работа. Това поле включва и изграждане на пътища, мостове и съоръжения за отдих. Студентите могат да очакват да прекарат известно време в изучаване правилното използване на материали и инженеринг.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Програмите за асоциирана степен по науки приличат на програмите за асоциирана степен по изкуства, тъй като и двата типа се предлагат в професионални училища и колежи и включват изучаване на общи предмети. Разликата обаче е там, че програмите за асоциирана степен по науки изискват студентите да вземат курсове по избор и да изучават специализирани научни теми.

Обучението в кампуса се отнася до лично посещаване на уроци. Това обикновено включва ходене на традиционни класове и лекции, участие в групови дейности и лично ангажиране с преподаватели и връстници. Обучението в кампуса също често включва достъп до лаборатории, библиотеки и други ресурси в кампуса, като студентски клубове, офиси за кариерни услуги и центрове за отдих.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Съединени Американски Щати
  • Строителство
  • На територията на колежа
Области на обучение
  • Строителство (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение