14 Асоциирана степен по науки Програми в Туризъм и хотелиерство 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Туризъм и хотелиерство
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Асоциирана степен по науки Програми в Туризъм и хотелиерство

    Асоциирано степен е след завършване на средно образование, което обикновено се получава след две години и подготвя получатели или да влязат в работната сила или да упражнява повече образование под формата на бакалавърска или магистърска степен. Асоциирано степен е еквивалентна на първите две години на бакалавърска степен и кредити често могат да бъдат прехвърлени към програма за степен бакалавър.

    Какво е асоцииран на науката в туризма и хотелиерството? Тази степен оборудва получатели с управленски умения за комуникация, изследвания и ресурси, необходими за въвеждане на различни кариери в сферата на туризма и свободното време индустрия. Бизнес свързани курсове фактор силно в учебната програма за тази степен. Студентите изучават основите на управлението на събития, подаване на операции и управление на съоръженията, както и гайки и болтове на бизнеса чрез счетоводни и маркетинг класове.Накрая, курсове по теми като човешките ресурси и гостоприемство право оборудват градусови убежище със силна основа в бизнес зона на туризма и хотелиерството.

    Предимства на тази степен включват възможността да натрупат ценен класна стая и обучението чрез преживяване, което може да впечатли кандидат-работодатели. Завършили търсещите работа също са склонни да командват по-високи начални заплати.

    Колко тази степен разходи ще зависят от спецификата на всеки отделен училище, включително продължителността и интензивността на тяхната програма. Обърнете се към бъдещите училища за подробности.

    получатели степен удари в земната повърхност работи в широк спектър от кариери, които обхващат всичко от почивка планиране една по-една за работа с операции за големите курорти. Завършилите могат да изберат кариера в храни и напитки, казино или хотелски мениджмънт, или могат да изглеждат по-за управление на персонала в туристически позиции на човешките ресурси.

    Получаването на туризма и хотелиерството сътрудник степен е личен и професионален постижение да се гордеем. За да научите повече за това как можете да спечелите асоциирано степен в областта на туризма и хотелиерството, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.