4 Сертификат Програми в Социология на развитието 2024

Филтри

Филтри

  • Сертификат
  • Социални науки
  • Социология на развитието
Области на обучение
  • Социални науки (4)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    Сертификат Програми в Социология на развитието

    Програма сертификат позволява студент да се съсредоточи върху определена област на изследване. Сертификати обикновено изграждат на разстояние от училище, че един студент вече е завършен през определена дисциплина. Той или тя след това използва удостоверението да се специализират в една област в рамките на тази област. Сертификати обикновено отнема около една година, за да завършите.

    Какво е сертификат в проучвания за развитие? Тази програма е предназначена за студенти, които вече са получили бакалавърска степен. Студентите изучават въпроси, свързани с устойчивото развитие, международно. Курсовете, които ще предприемат, зависят до голяма степен от фокуса на тяхното свидетелство. Студентите могат да се концентрират върху географията, международните отношения, лингвистиката, общественото здраве, както и политическата икономия, както и много други теми. За географията, те правят предприемат такива курсове като здравеопазването в световен мащаб, география на населението, сравнителни среди, и медицинска география.За тези, с акцент върху здравеопазването в световен мащаб, те биха могли да вземат курсове в областта на културата, здравеопазването, и болест; изследователски методи в антропологията; и състоянието на околната среда.

    Със сертификат в проучвания за развитие, завършилите могат да предявят своите специфични интереси след завършване на официалното лекционни курсове. Тази образователна рамка позволява да се конкурират за позиции, които изискват задълбочени познания за един много специално област на обучение. Тези курсове се помогне на учениците да получат по-голям размер на общество, което ще се отрази всекидневния им живот.

    Цената на тази програма зависи от това къде сте решили да учат. Тъй сертификат е по-кратък, отколкото много други видове програми, като цяло е по-малко скъп цяло. Говорете с признания офиса на училището, който проявявате интерес за конкретна информация за разходите.

    Завършилите специалността могат да преследват много различни видове кариери, в зависимост от това, което те избират да се съсредоточи върху.Те могат да изберат да работят в развитието на общността или направя хуманитарната работа на терен. Някои работят като анализатори и консултанти; други стават международни и вътрешни хуманитарни работници. Завършилият най-вероятно ще бъде в състояние да работи в област, в която той или тя има пряко въздействие върху важни въпроси, свързани с устойчив начин на живот и практики в голям мащаб.

    Студентите, които искат да преследват сертификат в проучвания за развитие като цяло могат да намерят една програма, за да отговарят на техните нужди. Има много възможности, които съществуват за този вид сертификат, в зависимост от това дали искате да се вземат курсове на територията на колежа или онлайн, както и дали ще изберете да ги правя на пълно или непълно работно време. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.