Keystone logo

8 Сертификат Програми в Изкуствознание Приложни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Сертификат
  • Изкуствознание
  • Приложни изкуства
Области на обучение
  • Изкуствознание (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Сертификат Програми в Изкуствознание Приложни изкуства

Сертификатът предоставя допълнителни знания в определена област. Студентите могат да изберат да получат сертификат, който да им помогне да развият кариерата си или да помогнат за преодоляване на академичната пропаст. Сертификатите са налични в редица различни теми.

Какво представлява сертификатът в приложните изкуства? Приложните изкуства се състоят от умения като архитектура, скулптура и живопис, които се прилагат в индустрията. В тази програма студентите развиват своите знания и техники в специфично приложно изкуство или в общ капацитет. Примерите за класове включват практическо рисуване, фотография, дигитални изкуства, занаятчийска работа, история и теория на изкуството и 3D работилница. Някои програми предлагат и курсове по бизнес и маркетинг, така че учениците да научат как да приложат своите умения в реалния живот.

Получаването на сертификат е от полза за студентите, тъй като предоставя знания в дадена област в по-кратко време от традиционната степен. Това обозначение може също така да помогне на настоящите професионалисти да спечелят промоция или да наберат рейз.

Тъй като разходите, свързани със спечелването на сертификат, могат да варират, студентите трябва да се обадят на няколко училища и да поискат такси за обучение и други. За да се подпомогнат бюджетните финанси, студентите трябва да разберат дали колегията предлага помощ под формата на финансова помощ.

В зависимост от техния фокус, тези, които притежават сертификат за приложни изкуства, могат да намерят кариера в областта на сценичните изкуства, музиката или изобразителното изкуство и дизайна. Примери за длъжности включват илюстратор за печат, художник, дизайнер, производител на бижута, художник, художник, дизайнер на уеб сайт и музикант. Някои дипломирани студенти също могат да изберат да преподават своята търговия в образователна институция, художествена галерия или частна практика.

Ако кариерата ви в областта на изкуството е от интерес, онлайн каталогът може да ви помогне да намерите правилното училище. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.