Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 Сертификат Програми в Спешна медицинска помощ 2023

2 Сертификат Програми в Спешна медицинска помощ 2023

overview

Какво е EMT?
EMT означава спешен медицински техник. EMT е обучен специалист, който предоставя спешна медицинска помощ на нуждаещи се пациенти. EMT осигуряват основно поддържане на живота, което включва CPR и използването на AED (автоматичен външен дефибрилатор). Те също са обучени да оценят състоянието на пациента и да осигурят лечение при наранявания и заболявания. EMT често са първите, които реагират на сцената на спешен случай и играят жизненоважна роля в грижите за пациентите.

Как мога да стана EMT?
Тези, които желаят да станат EMT, могат да намерят програми в много обществени колежи и технически училища. EMT степени се предлагат както на асоциирано, така и на бакалавърско ниво. Програмата за асоциирана степен EMT обикновено отнема две години, докато програмата за бакалавърска степен ще отнеме четири години. EMT трябва да завършат акредитирана програма за обучение, за да отговарят на условията за сертифициране.

Какво ще уча по време на моята EMT степен?
Програмите за обучение на EMT обхващат различни теми, включително анатомия, физиология, спешни медицински процедури и фармакология. Студентите в програмите за EMT също ще научат за оценката на пациентите, жизнените показатели и как ефективно да общуват с пациентите и техните семейства.

Сертификатът е образователна цел за много студенти, които искат да подобрят шансовете си на пазара на труда с висока конкуренция. Сертификатите могат да помогнат на студентите да придобият повече умения и опит в редица разнообразни дисциплини като бизнес, финанси, гостоприемство, лидерство и мениджмънт.

read_more

filters

  • Сертификат
  • Здравни грижи
  • Спешна медицина
  • Спешна медицинска помощ
fields_of_study
  • Здравни грижи (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format