Keystone logo

1 Сертификат Програми в Здравни грижи Спешна медицина Спешна медицинска помощ в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • Сертификат
  • Съединени Американски Щати
  • Здравни грижи
  • Спешна медицина
  • Спешна медицинска помощ
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Сертификат Програми в Здравни грижи Спешна медицина Спешна медицинска помощ

Какво е EMT?
EMT означава спешен медицински техник. EMT е обучен специалист, който предоставя спешна медицинска помощ на нуждаещи се пациенти. EMT осигуряват основно поддържане на живота, което включва CPR и използването на AED (автоматичен външен дефибрилатор). Те също са обучени да оценят състоянието на пациента и да осигурят лечение при наранявания и заболявания. EMT често са първите, които реагират на сцената на спешен случай и играят жизненоважна роля в грижите за пациентите.

Как мога да стана EMT?
Тези, които желаят да станат EMT, могат да намерят програми в много обществени колежи и технически училища. EMT степени се предлагат както на асоциирано, така и на бакалавърско ниво. Програмата за асоциирана степен EMT обикновено отнема две години, докато програмата за бакалавърска степен ще отнеме четири години. EMT трябва да завършат акредитирана програма за обучение, за да отговарят на условията за сертифициране.

Какво ще уча по време на моята EMT степен?
Програмите за обучение на EMT обхващат различни теми, включително анатомия, физиология, спешни медицински процедури и фармакология. Студентите в програмите за EMT също ще научат за оценката на пациентите, жизнените показатели и как ефективно да общуват с пациентите и техните семейства.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Сертификатът е образователна цел за много студенти, които искат да подобрят шансовете си на пазара на труда с висока конкуренция. Сертификатите могат да помогнат на студентите да придобият повече умения и опит в редица разнообразни дисциплини като бизнес, финанси, гостоприемство, лидерство и мениджмънт.