Keystone logo
Австралия

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Австралия 2024

Брой институции: 156
  • Toronto, Канада
  • London, Великобритания
  • + 5 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Surry Hills, Австралия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Melbourne, Австралия

  Добре дошли в RGIT Австралия, един от водещите австралийски институти за професионално образование и обучение (ПОО). В RGIT Австралия нашите ученици са наш приоритет и ние се гордеем с техните постижения. Нашата основна цел е да предоставим на учениците среда, която им позволява да разгърнат пълния си потенциал.

  • Melbourne, Австралия

  Ръководството и персоналът на Brighton Institute Of Technology в Брайтън (BIT) биха искали да отправят горещо посрещане на всички нови и завръщащи се студенти. BIT предлага разнообразна гама от национално признати и напълно акредитирани курсове, които предоставят на студентите умения и знания за влизане в работната сила или Pathways за по-нататъшно образование.

  • Ipswich, Австралия

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 е регистрирана организация за обучение, одобрена да предоставя национално признато обучение и квалификации.

  • Kangaroo Point, Австралия

  Shafston работи от 25 години, обучавайки студенти както в английски език, така и в професионални курсове. Има повече от 120 000 ученици, образовани в Шафстън, от над 100 държави от основаването си през 1996 г. Училището получи множество отличия, включително и като първокласно английско училище в Австралия през 2013, 2014 и 2019 от Ryugaku Journal.

  • Croydon, Австралия

  Академичната учебна програма на SMBC се основава и е наситена с Библията - вдъхновеното Божие слово. Ученето в SMBC ще ви даде задълбочено и систематично разбиране на Библията, нейното богословие и нейното приложение във всички аспекти на живота.

  • Shepparton, Австралия

  GOTAFE е най-големият доставчик на професионално образование в региона Виктория. Предлагайки над 130 курса в осем кампуса, GOTAFE обслужва 11 области на местно самоуправление с приблизително население от над 240 000 души. Обслужваме средно над 9000 ученици годишно, наемаме над 500 служители и сме неразделна част от общностите, които обслужваме.

  • Surry Hills, Австралия

  Централният офис на CBC се намира в Surry Hills, на няколко минути пеша от централната гара и на удобно пешеходно разстояние от основните транспортни, образователни, спортни, държавни и туристически съоръжения на града. CBC разполага с екип от обучители, които имат жив и подходящ опит в областите, които преподават. Всички обучители трябва да са работили в промишлеността през последните 2-3 години и трябва да поддържат своя опит в индустрията. По този начин всички студенти имат достъп до най-новото ноу-хау в бранша и могат да научат настоящите индустриални стандарти. Ние винаги се стремим към най-високо качество и предлагаме курсове, които са не само информативни, но ангажиращи и подкрепящи.

  • Pyrmont, Австралия

  Създаден през 2006 г., Warwick Institute of Australia (WIA) е изчерпателен съвременен бизнес и ИТ колеж, разположен в сърцето на Сидни CBD, Австралия. Ние предлагаме набор от национално признати професионални квалификации в областите Разработка на софтуер (ИТ), Управление на маркетинг, Управление на проекти, Обучение по бизнес и лидерство.

  • Sydney, Австралия

  Приветстваме всички австралийски и чуждестранни студенти, заинтересовани от провеждането на програма на Фондация или бакалавърска университетска подготовка. Sydney Institute of Business and Technology (SIBT) предлага директен Pathway към университетска степен. С гъвкави критерии за влизане студентите могат да завършат SIBT диплома и след това да преминат към второгодишно обучение в университетска бакалавърска степен.

  • Adelaide, Австралия

  Не получихте австралийския висш ранг (ATAR), който желаете? Търсите ли да промените кариерата? Искате подкрепяща учебна среда? Горди сме да предложим най-бързата Pathway към Университета на Южна Австралия (UniSA), нашият уважаван университетски партньор от 2001 г. насам.

  • Albert Park, Австралия

  International Institute of Leadership Studies (IILS) предлага редица сертификати за правителствени организации, бизнес специалисти, академични среди и нестопански сектори. Тези програми са достъпни чрез вътрешни лекции, отворени програми и онлайн самообучение чрез нашия виртуален кампус, предоставен от нашия партньор, Центърът за сертифициране на лидерство.

  • Burwood, Австралия

  Deakin College е директен Pathway към университета Deakin. Колежът предоставя студентски опит на Deakin и подкрепя успешния преход към по-нататъшно обучение в университета. В Deakin College ще се присъедините към почти 3000 австралийски и международни студенти, записани в нашите курсове.

  • Sydney, Австралия

  Australian Institute of Workplace Training (AIWT) е водеща регистрирана организация за обучение (RTO), която предоставя качествени курсове за международни и местни студенти. Нашите курсове са съобразени с нашите студенти, като гарантират, че те получават най-доброто обучение и са готови да се изправят пред всяко предизвикателство в бъдеще.