Keystone logo
Аржентина

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Аржентина 2024

Брой институции: 3
  • Buenos Aires, Аржентина

  CASA означава дом, термин, който обикновено се използва от хората, за да опишат къде живеят. Като нещо повече от къща, домът предизвиква усещане за сигурност, комфорт, принадлежност и спокойствие. В CASA ние се стремим да превърнем изучаването на испански език в прекрасно преживяване, като създадем сплотена общност между нашите ученици и инструктори, като ви доближим до други авантюристи, които са също толкова любопитни, колкото и вие, да научите какво означава да бъдеш Портеньо ( родом от Буенос Айрес). Нашите класове са предназначени за случайни пътници, бивши чужденци и всички останали, които искат да учат испански, докато се наслаждават на огромното количество културни дейности, които Буенос Айрес може да предложи. Всеки знае, че изучаването на испански, докато живеете в испаноговоряща страна, е най-добрият и най-бързият начин да придобиете компетентност и да разберете истински езика. В CASA ние ги обединяваме с обща цел да научим испански и напълно да ги потопим в аржентинската култура. В резултат на това ще си тръгнете с необходимите инструменти и увереност, за да отворите ума си и да видите всичко/всички около вас като възможности да практикувате наученото.

  • Rosario, Аржентина

  Бъдещият институт за висше образование предлага професионални курсове и дипломни програми от 1991 г. През това време доказаният успех на института се е показал отново и отново чрез постоянните постижения на високо ниво на своите възпитаници. Оттогава около 70% от възпитаниците на института са създали собствен печеливш бизнес в свързаните с тях области на обучение.

  • San Juan, Аржентина

  Universidad De Congreso (UC) е най-младата от университетските институции в Мендоса. Популяризиран от Фондацията на Конгреса за следдипломна квалификация, UC е временно упълномощен да функционира с указ на Националния изпълнителен клон № 2377 от 28 декември 1994 г.