Барбадос

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Барбадос 2023/2024

Брой институции: 3
  • Bridgetown, Барбадос

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bridgetown, Барбадос

  American University of Barbados е акредитиран от CAAM-HP и е сред най-добрите университети в Карибите. Възнамеряваме да подготвим нашите студенти да бъдат глобални лидери във всички аспекти на здравеопазването. Нашата цел не е просто да създадем „лекари“, а „медицински учени“, пропити с желание за знания и услуги през целия живот. Изучаването на медицина в AUB е чудесна възможност, която ви доближава до границите на съвременните научни познания. Този избор ви поставя на път към благородната професия на медицината с уникален модел на медицинско образование, който смятаме, че е безпрецедентен. Базираната в САЩ медицинска програма е разработена специално, за да отговори на лицензионните изисквания в САЩ и други нации по света. Балансираното съотношение студент-преподавател позволява високо персонализирани дискусии и взаимодействие между студенти и преподаватели. Глобалният обхват на нашите преподаватели и администрация гарантира, че студентите имат значителна експозиция и възможности. Нашите студенти идват от цял свят с богат опит, като по този начин изграждат наистина космополитна общност от учени в American University of Barbados . Медицинското училище служи като стартова площадка за медицински специалисти и ги напътства при осигуряването на по -добро здравеопазване, като по този начин облекчава страданията от общностите по целия свят.

  • Bridgetown, Барбадос

  University of Victoria (Barbados) Inc. е медицинско училище, разположено в Warrens St. Michael на красивия карибски остров Барбадос в региона на Северна Америка.