Великобритания

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Великобритания 2023

Брой институции: 777
  • Shadwell, Великобритания

  LIS е нова институция в Лондон. Техните програми са дълбоко интердисциплинарни и структурирани около сложни проблеми от реалния свят. Защо? Защото светът е наситен със сложни проблеми, които изискват интердисциплинарен подход; техните решения няма да идват от един предмет или специалност. От изменението на климата до организационната култура, днешните сложни проблеми трябва да се разглеждат от повече от една гледна точка. Това прави LIS. Те учат своите ученици да станат експерти в решаването на проблеми.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е за студенти, които подхождат към ученето като към начин на живот. Ние осигуряваме подкрепяща общност, където студенти и преподаватели си взаимодействат заедно в учебния процес. IE University разполага с персонализирана общност, ориентирана към студентите, с богато разнообразие от личности, идеи и подходи. Всяка година над 130 националности са представени в неговия кампус, като над 75% от неговите студенти идват извън Испания. IE University е признат по целия свят и от най-престижните асоциации за висококачественото си преподаване. С иновативна визия, предприемачески дух и фокус върху хуманитарните науки и академичната строгост, IE University се ангажира да обучава професионалисти, които ще променят обществото. Нашият базиран на практика подход към обучението започва в класната стая и продължава по целия свят, подготвяйки нашите ученици да станат международни професионалисти. Ако искате вдъхновяващо и предизвикателно образование, което ще оформи това кой сте и кой ще станете, IE University ще разшири хоризонтите ви, ще ви свърже със света и ще ви води по уникалния път, необходим за постигане на целите ви.

  • Kingston upon Thames, Великобритания
  • London, Великобритания

  В университета Кингстън сме страстни за подобряване на шансовете за живот на нашите студенти, като им помагаме да се възползват максимално от възможностите си за обучение и ги оборудваме с бъдещите умения и знания, необходими на взискателното работно място на 21-ви век.

  • Oxford, Великобритания

  Лейди Маргарет Хол („LMH“) е колеж към Оксфордския университет. Основателите нарекоха колежа в чест на лейди Маргарет Бофорт, майка на крал Хенри VII и известен покровител на стипендията и обучението. Първите девет студенти са приети през 1879 г. Колежът се разрасна, отвори врати за мъже и сега е общност от над 600 студенти и 45 стипендианти. LMH е един от 39-те съставни колежа на Оксфордския университет, един от най-високо класираните университети в света и най-старият университет в англоезичния свят.

  • Leeds, Великобритания

  Ние обединяваме експерти по компютърни науки, химия, инженерство, математика, физика и астрономия, за да предоставим отлично образование и изследвания на учениците в следните училища.

  • South Kensington, Великобритания

  Като част от Imperial College London, световен лидер в науката и технологиите, ние движим глобалната бизнес и социална трансформация чрез сливането на бизнес, технологии и предприемаческо мислене. Ние комбинираме иновативно мислене и проницателност с нови технологии, за да разработим решения на проблеми от реалния свят, облагодетелствайки бизнеса и подобрявайки обществото.

  • London, Великобритания

  Лондонският институт по банкиране и финанси (LIBF) е уважавано име в британското образование повече от 140 години. Ние предлагаме бакалавърски и следдипломни курсове за британски и чуждестранни студенти на задочна и редовна база. Като по-малък, специализиран университетски колеж с експертен факултет, ние сме в идеалната позиция да ви помогнем по пътя на вашата кариера – помогнали сме на хиляди студенти по целия свят да направят точно това. Нашите курсове предоставят уменията, от които се нуждаете за кариера в бизнеса, управлението, науката за данни и финансите със силен акцент върху практическите умения, взети от ситуации в реалния живот.

  • London, Великобритания

  Кралският колеж в Лондон е международно известен университет, предоставящ изключително образование и водещи в световен мащаб изследвания. Ние сме посветени на това да стимулираме положителна и устойчива промяна в обществото и да реализираме нашата визия да направим света по-добро място.

  • London, Великобритания

  Базиран в една от най-вълнуващите столици в света, London Met е дом на гостоприемна общност от вдъхновяващи и решителни учащи, учители и иновативни мислители. Ние предлагаме широка гама от курсове, от бакалавърски и следдипломни степени до кратки курсове и професионални квалификации, много от които са достъпни за обучение на пълен или непълен работен ден, за да отговарят най-добре на вашите нужди и начин на живот.

  • Madison, Съединени Американски Щати
  • Teaneck, Съединени Американски Щати
  • + 3 Още

  Най-големият частен университет в Ню Джърси, FDU, е институция с нестопанска цел, несектантска, мултикампусна институция. Основан през 1942 г., FDU постига четиригодишен статут през 1948 г. и одобрение като университет през 1956 г. Университетът предлага над 100 бакалавърски и магистърски програми, включително докторски програми по фармация, сестринска практика, клинична психология и училищна психология; и бизнес училище, акредитирано от AACSB. Дипломните програми се предлагат в два кампуса в Ню Джърси и в две места на FDU извън САЩ: Wroxton College, в Оксфордшър в Англия, и кампуса във Ванкувър, в Британска Колумбия, Канада.

  • Bradford, Великобритания

  В Университета на Брадфорд нашият фокус е върху създаването на условия за социално, културно и икономическо въздействие. Ние сме ангажирани със социалното приобщаване и нашата работа за разширяване на възможностите и за да дадем възможност на студентите да разгърнат своя потенциал ни доведе до оглавяване на индекса за социална мобилност на английските университети през последните две години.

  • Boston, Съединени Американски Щати
  • San Francisco, Съединени Американски Щати
  • + 4 Още

  Повече от бизнес училище с нестопанска цел, Hult е динамична мултикултурна общност, която образова, вдъхновява и свързва някои от най-напредничавите бизнес таланти в света. Ние преобръщаме традиционния подход към образованието, като използваме опит от учене чрез правене, за да трансформираме уменията на учениците от момента, в който се присъединят към нас, в тези на изключителен бизнесмен, от момента, в който завършат.

  • Belfast, Великобритания

  Добре дошли във Факултета по изкуства, хуманитарни и социални науки на Queen's University Belfast. Ние сме динамична общност от международно признати изследователи, учени и студенти, които са ангажирани със създаването и поддържането на модерно и смислено място за свързано обучение. Ние сме отворени за всички таланти, приветстваме предизвикателствата и промяната и сме посветени на използването на нашия предметен опит, за да променим живота на местно, национално и международно ниво.

  • Wallisdown, Великобритания

  Присъединете се към нашата онлайн общност и се потопете в творчеството. Запознайте се с други творци, докато оформяте професията си чрез онлайн обучение. Нашите курсове са предназначени за хора, които са страстни за това, което правят и са мотивирани да предприемат следващите стъпки в кариерата си със собствено темпо, в собственото си пространство. Ако търсите знак да се присъедините към нас, това е.

  • Neuchâtel, Швейцария
  • Leicester, Великобритания
  • + 1 Още

  CIES - Международен център за спортни изследвания, е независим учебен център, разположен в Нюшател, Швейцария. Създаден е през 1995 г. като фондация между Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Университета на Нюшател, града и щата Нюшател.